Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy észrevegyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyen mint nő? Nem pedig mint egy haver.

Figyelt kérdés
Nagyon odavagyok egy srácért. Biztos látszik mikor a közelében vagyok, ugyanis nagyon zavarban vagyok előtte. Szoktunk beszélgetni, viccelődni, de nem tudom, hogy ő neki tetszek e.

2018. márc. 20. 17:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

"de nem tudom, hogy ő neki tetszek e"

Kérdezd meg tőle. Azt észre fogja venni.

2018. márc. 20. 18:00
 2/21 A kérdező kommentje:
Munkatársam, ezért nem olyan egyszerű.
2018. márc. 20. 18:12
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Ki szokta indítani a beszélgetést, viccelődést? Ő is zavarban van? Ha mindig ő keresi a társaságodat, akkor keresd te is az övét, hogy érezze, hogy érdeklődsz iránta.

Amikor beszélgettek érintsd meg a karját. Ha tetszel neki, akkor venni fogja a lapot.

2018. márc. 20. 19:20
 4/21 A kérdező kommentje:
Általában ő kezdi a beszélgetést, én annyira zavarban vagyok, hogy össze vissza beszélek. Nem látom rajta, hogy zavarban lenne. Viszont mindig vidám, mosolyog. Ha nekem rossz kedvem van valamiért, akkor azonnal észreveszi rajtam.
2018. márc. 20. 19:43
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahová.
2018. márc. 20. 21:26
 6/21 anonim ***** válasza:
81%

Chaten beszélgettek?

Nem mutatta annak a jelét, hogy te is tetszel neki? Pl: Megbámul téged, segít a munkában. Mondjuk az egy jó dolog, ha észreveszi, amikor rossz kedved van, de egyelőre beszélgess vele minél többet és ha már összegyüjtötted minden bátorságodat akkor hívd el munka után sétálni vagy bármi mást.

2018. márc. 20. 23:54
 7/21 anonim ***** válasza:
59%

Ő keresi a te társaságodat. Figyelmes, azonnal észreveszi ha rossz kedved van. Lehet, hogy ő már észrevett téged, mint nő.

A kérdés inkább az, hogy te mit teszel? Te érezteted vele, hogy szereted a társaságát? Te is keresed őt? Érzi, hogy kölcsönös? Mutatsz bármilyen jelet, hogy érdemes lenne próbálkoznia?

2018. márc. 21. 06:29
 8/21 anonim ***** válasza:
Úgy mondanám, látja benned a lehetőséget. Szerintem már gondolt rád úgy, de egyértelműen te intenzívebben vágyod ezt, mint ő..., kb 120%kal.
2018. márc. 21. 12:05
 9/21 A kérdező kommentje:
Én is keresem a társaságát. Próbálok jeleket adni, de gondolom észre veszi, hogy előtte sokkal vidámabb, mosolygósabb vagyok. Viszont nem szeretném, hogy túl rámenősnek gondoljon.
2018. márc. 21. 14:11
 10/21 A kérdező kommentje:
Eddig ezért nem kezdeményeztem.
2018. márc. 21. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!