Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire baj az hogy nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj az hogy nincsenek közös programok a barátommal?

Figyelt kérdés

Nyár óta vagyunk együtt, akkor több időnk volt, mindig csináltunk közös programokat. Mindketten élveztük.

Most kb. heti háromszor tudunk találkozni átlag. Ilyenkor sétálunk, beszélgetünk, főzünk, filmezünk, zenét hallgatunk, aztán meg szexelünk, fekszünk, kényeztetjük a másikat.

Nem járunk moziba, étterembe, sehová, pedig nagyon sok téli programra is lenne lehetőségünk. Mindezért először őt hibáztattam, de aztán rájöttem hogy nekem se nagyon van kedvem kimozdulni a hidegben. Ő azt mondta majd nyáron megint minden olyan lesz mint rég..

Nagyon gáz ez? Mármint h télen tunyák vagyunk :/

2018. márc. 20. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Mi 2 éve együtt. Az évnek a hidegebb, sötétebb felében (kb októbertől márciusig) mi is alig megyünk valahová. Séta, filmezés, szex, beszélgetés, ilyenek.

Ha dolgozó/iskolába járó emberek vagytok és nem is éltek együtt, akkor erre van idő. Ennyi. Tavasszal majd, nyáron, ősz elején úgy is több időtök és pláne kedvetek lesz mindenre.

2018. márc. 20. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Nyaron is tunyak lesztek

Akkor a hoseg lesz a kifogas.

2018. márc. 20. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem értelek, hiszen vannak közös programjaitok, együtt sétáltok, beszélgettek, filmet nézte, főztök, ez mi ha nem közös érdeklődés? Ha meg nincs kedevetek eljárni, akkor ne menjetek, ilyen egyszerű. Egy párkapcsolat ne mattól fog tönkremenni, hogy mozi helyett csak otthon gubbasztottatok a tv előtt, meg nem mentetek minden este valahová. A normál életben ez nem is magvalósitható.

Ha nem vagytok elégedettek, és unalmasnak érzitek a hétköznapokat., akkor meg beszéljétek meg, hogy pl. heti egyszer csináltok valami érdekeset, legyen az pl. mozi, vagy wellness.

NYáron mi is eljártunk sokat túrázni, koncertekre, ilyenkor nincs annyi lehetőség. Elmehettek sielni, szankózni, hóvirágot szedni,stb.

2018. márc. 20. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:

12:

Mi pl tavasszal, nyáron nem vagyunk lusták

2018. márc. 20. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs, mi is ilyenek vagyunk. Télen, hidegben, fagyban sötétben sehova nem szoktunk menni. Otthon is lehet programokat csinálni. Viszont tavasztól őszig megyünk mindenfele, fesztivál, balaton, biciklitúra, kirándulás, wellness, olyankor elég aktívak vagyunk. Évek óta működik ez nálunk.
2018. márc. 20. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Szerintem pont akkor jó egy kapcsolat, ha nincs szükség arra, hogy folyton ide-oda kelljen menni, hanem bőven elég ha ketten otthon összebújtok.
2018. márc. 20. 22:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Nyáron mi is aktívabbak vagyunk, csak ilyenkor nem...

2018. márc. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!