Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal ket honapja vagyunk egyutt, o mar bemutatott, en majdcsak jovoheten fogom. Nem gazak ezek a programok amiket kitalaltam?
1) ugye jon majd hozzank, es anya ebedre hivta meg(husvetkor) o elfogadta a meghivast, orult is neki, ha jol lattam, de nem fura ez hogy en 15/l vagyok, o 18/f, szoval fiatalok, es megis egy ebed kereteben lesz a bemutatas?😄 Nala csak annyi volt hogy "anya, o itt xy, a szerelmem" aztan bementunk a szobajaba. Nalunk anya tuti be fog majd jarkalni a szobamba, es nagyon gaz lesz, mar elore feleeek😩
2) Nagymamam is meg szeretne ismerni, aznap amikor hazahozom, nem lesz neki sok egyszerre hogy a szuleimnek is bemutatom meg atmegyunk meg akkor a nagyihoz is, aki szinten csinal kajat?😄
3) ket napra ra, lesz egy kirandulas/varosnezes es szeretnem ha velem jonne, de nem lesz neki fura hogy a szuleim is ott lesznek, meg unokatesomek meg a szuleim baratai? Fiuk ti eljonnetek, vagy inkabb meg se kerdezzem tole mert csak kellemetlen lesz?
Elore koszonom a valaszokat, megmentetek vele:)
15/l, 18/f
Tudod, egy parkapcsolat lényege az, hogy mindent megtudjatok beszélni. Szóval, ahelyett, hogy itt vadidegen embereket kérdezel, akik semmit nem tudnak rólatok, és a családodról, kérdezd meg a barátodat, hogy ő mit szólna ezekhez a programokhoz.
De az, hogy anyukád esetleg bemászkálna hozzátok, örülj neki, hogy tényleg szeretné megismerni, nem mint téged a barátod szülei. Ha úgy alakul, a mamádhoz ráértek a legközelebbi alkalommal is elmenni, attól is függ mennyire vagy vele szoros viszonyban. Azt meg, hogy a "nagy csládnak" 2 hónap után bemutasd, nem tartom jó öteletnek személy szerint, azzal is ráértek még bőven, amikor akkor léptek le a családtól amikor akartok.
De a legegyszerűbb, ha abba belegondolsz, hogy fordított helyzetben neked milyen lenne egy kiránduláson "összezárva" a barátod szüleivel, akiket 2 napja láttál, és még egy csomó ismeretlen rokonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!