Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mit tennétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek ha a mindig is hőn áhított fiú, akiről lemondtatok és most új kapcsolatban éltek, össze akarna veletek jönni?

Figyelt kérdés
Hosszú időn át szerettétek de ő csak barátként tekintett rátok. Külön utakon járva nektek párotok lett majd az újbóli találkozás során előjöttek az érzések csak mostmár viszonozva. Mit tennétek?
2018. márc. 17. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még mindig szereted, akkor próbáld meg.
2018. márc. 17. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, pont ma hívott egy régi nagy szerelmem (10+ év után) hogy menjünk el egy helyre 4 napra... Persze nemet mondtam, én összeköltözés előtt állok a párommal, neki meg van két gyereke is...

Ha mindketten egyedülállóak lennénk akkor simán megpróbálnám vele. De ezzel elkésett :(

Persze erről amint lesz alkalmam beszélek vele, csak most a meglepetéstől köpni-nyelni nem tudtam.

Neked azt tanácsolom hogyha nincs senkitek, akkor vágj bele. Persze nem árt mérlegelni, hogy ez hogyan hat a barátságotokra, illetve megéri e azt kockáztatni, ha esetleg mégsem működne a dolog.

2018. márc. 17. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hany evesek vagytok? Szegeny mostani baratod, marha fair vele szemben, hogy a hata mogott "elojonnek az erzesek" mas fele. Meg aztan, honnan tudod, hogy nem csak kigolyozni akar mellole? Aztan pofara esel.

Ha eddig nem kellettem, ne akkor kelljek, amikor van valakim.

2018. márc. 17. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Válaszd azt, amelyikhez jobban vonzódsz és amelyik nem fog elhagyni kis idő után.
2018. márc. 17. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Lányok-fiúk, tinis problémák, tini kategória...

Képzelem, hogy milyen komolyak lehetnek a srác érzései, hirtelen meggondolta magát? Hagyjuk már. Legalább a mostani barátodat ne hitegesd tovább.

2018. márc. 17. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Miért lenne tinis... Könyörgöm, voltatok már szerelmesek. Hogy lehet ilyen hidegen beszélni erről.
2018. márc. 18. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt anno egy pasi aki igaz nem volt a haverom amolyan ismerős és ha most hívna nemet mondanék neki nem azért mert pl szingli vagy egy kapcsolatban vagyok hanem mert ha akkor nem kellettem akkor most sem.Nem leszek szamàr ha màsnak a ló lehetek .:DDe te tudod ha kedves volt veled meg őszinte akkor nem hinném hogy àtcsesz.
2018. márc. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!