Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alissa White-Gluz és Doyle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alissa White-Gluz és Doyle Wolfgang Von Frankenstein járnak? :O

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné őket..

Alissa White-Gluz az Arch Enyem énekesnője.

Doyle pedig egy gitáros.

Itt olyan mintha együtt lennének:

[link]

2018. márc. 16. 22:17
1 2
 11/12 Kraven01 válasza:
100%

1. Alissa igenis tehetséges, ha szereted őt,ha nem!

2. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a híreknek nagy része elég nagy túlzás.

3. Ha a The agonis srácok annyira utálták Alissát, miért nem baszták ki előbb? És látszólag Alissa mégse tett semmit az ellen hogy ne váltsák le. Az Agonisték pedig érthetően haragudtak,Alissára hogy, egy menőbb bandával kötött szerződést,de Alissa is érthető, hogy beszállt egy menőbb bandába.

4. Elég sok ember támaztja alá azt, hogy Alissa igenis jó ember, csak problémái vannak. Senki nem tökéletes, és ezt a hírességektől se várhatjuk el. Én magam is szociális fóbiában szenvedek és pontosan tudom, milyen rossz dolog.

2018. júl. 19. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kesve bar, de:

A 2013as Danzig turnen, ahol az Agonist volt az elozenekar, talakoztak es azota jarnak.

2019. febr. 21. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!