Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alissa White-Gluz és Doyle Wolfgang Von Frankenstein járnak? :O
Aki nem ismerné őket..
Alissa White-Gluz az Arch Enyem énekesnője.
Doyle pedig egy gitáros.
Itt olyan mintha együtt lennének:
Aztaa.
Képzeld. Az a 2 falevél is táncot jár az udvarunkon. Durva. :O És még a macskák is beindultak. Menthetetlenül tavasz.
Nem értem,hogy miért kell le p*csázni..Mi bajod van vele?
Szerintem egy nagyon szép és tehetséges lány.Sokkal jobb az Arch Enemy,hogy ő az énekes.(szerintem)
És tudom,hogy Doyle melyik együttesnek a gitárosa.
Nem rég ismerem őket és nem tudok róluk sok mindent,ezért tettem fel a kérdést..
De amúgy köszönöm a választ!..
Allítólag szociális fóbiában szenved.Szorongás..
Ha ez igaz,akkor meg nem csodálom,hogy nem nagyon foglalkozik a fanokkal.
Javaslom, hogy olvasd el Danny Marino reflektálását Alissa sárdobálására, miután Alissa eljátszotta az áldozat szerepét, holott ő volt a hunyó, és össze-vissza hazudozott mindenről a saját barátainak és a médiának is:
Egy rövid magyar kivonat erről:
Ezen kívül, ha utánanézel, rengeteg beszámolót találhatsz olyanoktól, akik vele dolgoztak korábban, illetve rajongóktól, akik találkoztak vele. Elég híres (vagy inkább hírhedt) arról a metal világában, hogy finoman szólva "nehéz vele dolgozni", értsd mindenkit úgy kezel, mint egy darab szart, a zenésztársaitól kezdve a technikusokon át a rajongókig bezárólag.
Nagyon cuki mindent a szociális fóbiára fogni, de attól még nem lesz senki öntelt, beképzelt, egoista, arrogáns, hazug, manipulatív érdekember.
Én is úgy gondolom,hogy kifogás a betegsége..
De ezután is tehetségesnek tartom.Amit csinál,azt szerintem jól csinálja.Tetszenek a “számai”.Szeretem az Arch Enemy-t.
Köszönöm a normális választ és a “felvilágosítást”! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!