Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alissa White-Gluz és Doyle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alissa White-Gluz és Doyle Wolfgang Von Frankenstein járnak? :O

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné őket..

Alissa White-Gluz az Arch Enyem énekesnője.

Doyle pedig egy gitáros.

Itt olyan mintha együtt lennének:

[link]

2018. márc. 16. 22:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Arch Enemy* bocsánat,hogy elírtam :c
2018. márc. 16. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Aztaa.

Képzeld. Az a 2 falevél is táncot jár az udvarunkon. Durva. :O És még a macskák is beindultak. Menthetetlenül tavasz.

2018. márc. 16. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Doyle nem "egy gitáros", hanem a Misfits volt gitárosa. Együtt vannak kb. azóta, hogy a picsât végre kivágták az Agonistból, szóval kb. 4 éve.
2018. márc. 16. 22:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem értem,hogy miért kell le p*csázni..Mi bajod van vele?

Szerintem egy nagyon szép és tehetséges lány.Sokkal jobb az Arch Enemy,hogy ő az énekes.(szerintem)

És tudom,hogy Doyle melyik együttesnek a gitárosa.

Nem rég ismerem őket és nem tudok róluk sok mindent,ezért tettem fel a kérdést..

De amúgy köszönöm a választ!..

2018. márc. 16. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Én meg nem értem, hogy miért kell lepontozni, mikor láthatóan (saját bevallásod szerint is) teljesen inkompetens vagy a témában. Azért pics.ztam le, mert egy kegyetlen rossz természetű, arrogáns, bunkó csaj. A tehetséges jelzőről erősen vitatkoznék, csinosnak csinos, persze, ezért került az AE-be, és erre alapozzák már az egész együttes munkásságát, ami persze erős színvonalromlással jár, de legalább degeszre keresik magukat az igénytelen emberek tömege által. Sex sells!
2018. márc. 16. 22:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Küldenél nekem valami cikket esetleg,ami arról szól,hogy arrogáns/bunkó?
2018. márc. 17. 11:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Allítólag szociális fóbiában szenved.Szorongás..

Ha ez igaz,akkor meg nem csodálom,hogy nem nagyon foglalkozik a fanokkal.

2018. márc. 17. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Javaslom, hogy olvasd el Danny Marino reflektálását Alissa sárdobálására, miután Alissa eljátszotta az áldozat szerepét, holott ő volt a hunyó, és össze-vissza hazudozott mindenről a saját barátainak és a médiának is:

[link]

Egy rövid magyar kivonat erről:

[link]

Ezen kívül, ha utánanézel, rengeteg beszámolót találhatsz olyanoktól, akik vele dolgoztak korábban, illetve rajongóktól, akik találkoztak vele. Elég híres (vagy inkább hírhedt) arról a metal világában, hogy finoman szólva "nehéz vele dolgozni", értsd mindenkit úgy kezel, mint egy darab szart, a zenésztársaitól kezdve a technikusokon át a rajongókig bezárólag.

Nagyon cuki mindent a szociális fóbiára fogni, de attól még nem lesz senki öntelt, beképzelt, egoista, arrogáns, hazug, manipulatív érdekember.

2018. márc. 17. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Ez sokkal inkább nárcisztikus személyiségzavar, aki erősen túlértékeli saját magát, képtelen túllépni az egóján, mindenkin átgázol, mesterien hazudozik és manipulál, és hiteti el magáról könnyedén, hogy mennyire szuper ember és szent, elfedve a valódi személyiségét a külvilág elől. Sajnos ismerek/ismertem ilyen embert, az ilyennél rosszabb nem nagyon van, meg is szakítottam minden kapcsolatot, pedig soha senkit nem tiltok, szóval ez mindent elmond.
2018. márc. 17. 12:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom,hogy kifogás a betegsége..

De ezután is tehetségesnek tartom.Amit csinál,azt szerintem jól csinálja.Tetszenek a “számai”.Szeretem az Arch Enemy-t.

Köszönöm a normális választ és a “felvilágosítást”! :)

2018. márc. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!