Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fog véget érni ez az egész?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog véget érni ez az egész?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig -3év- csendben odavoltam egy lány barátomért. Mindig össze szerettem volna vele jönni. Aztán össze is jöttünk, nagyon hamar szakítottunk. Ez volt egy éve. Akkor hónapokig nagyon kivoltam. 4-5 hónap után azt hittem elmúlt, és bár minden nap gondoltam rá, 5 hónap után már csak nagyon keveset. Akkor kirakta FB-ra, hogy együtt van valakivel. Azt megin követte 1 hónap ivás, 2 hónap sírás, meg 3 hónap szenvedés. (összesen 3 hónap, nem fél év). Akkor megint azthittem, hogy elmúlt és nem érdekel. Aztán jött egy reménysugár, hogy talán mégiscsak. Na ennek reménysugárnak is befellegzett pár napja, úgyhogy most megint nagyon szarul vagyok. Legalább már nem bőgök :) Nektek mennyi ideig tartott, hogy túl legyetek egy szerelmen? Mennyire érintettek rosszul ezek a kis fordulópontok szakítás után?

Most legalább az vigasztal, hogy kiderültek róla olyan dolgok, amik miatt más embernek gondolom, mint amit én hittem róla. Ettől függetlenül újra minden nap vele álmodok. Szóval? :D

2018. márc. 14. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Itt az a legnagyobb baj, h ezekszerint te valamilyen modon kapcsolatban vagy vele. Ha nem is kommunikacioa szinten, de az elete a szeme elott van. Es mindig lesed, h eppen mi a helyzet nala. Torold, tiltsd! Maskepp nem fog menni. Ez mar nem az a vilag, h eleg ha nem talalkoztok, mivel ott a kozossegi oldal
2018. márc. 14. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Amikor eldöntöd, hogy felhagysz vele. Azt hittem nem lehet ilyet, de miután magamon tapasztaltam, lehet olyat, hogy eldöntöd hogy elfelejtesz valakit akiért odavoltál. Igaz, hogy engem meg is bántott, úgyhogy gondoltam magamban én is tojok rá, most mit is futok egy ilyen ember után aki nem akar engem? Utána jobb lett. Elmentem találkozni egy fiúval aki lassan a férjem lesz azóta és 6 éve együtt vagyunk lassan. Egészen addig senkit észre sem vettem. Elpazarolt idő volt.
2018. márc. 14. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Ma minden rinyálós, bőgős, anyámasszonykatonája "pasi" idetéved?! Milyen férfiak vannak itt? Nektek mi van a lábatok között?
2018. márc. 14. 12:45
 4/10 D. Brasco ***** válasza:
Ez annyira szábalmas hogy nem talalok szavakat .....
2018. márc. 14. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Mikor letiltod nem nézegeted a fb adatlapját stb .Az exemet igy felejtettem el az első honap nagyon szar volt nem részletezném de inkàbb kibirtam azt az egy hónam kínszendvedést minthogy egész életemben utana sirànkozzak .Kitartàst hozzà .
2018. márc. 14. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég neki. Ha évekig sìrsz rajta az sem változtat semmin. Hagyd békén és ne legyél ilyen töketlen.
2018. márc. 14. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy kerdezo? A siras es a pialas nem megoldas. Lattad, hogy nem mukodik es nem is az az ember, akinek hitted, engedd el, mert csak akkor lesz vege. Fb-rol meg tiltsd le es nem latod.
2018. márc. 14. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:

:D 23

nyilván nem folyamatosan, csak párnaponta, lefekvéskor. buuzis, nem buuzis, ez van

2018. márc. 14. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Kerülni kell a kontaktot, akár személyesen, akár facebook-on, magyarán szokj le a csajról.

A jövőben pedig ha egy csajtól akarsz valamit, ne várj három évet és játszd el a spant miközben matyizol rá...

2018. márc. 14. 17:15
 10/10 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDDD

ez jó volt

2018. márc. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!