Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog véget érni ez az egész?
Nagyon sokáig -3év- csendben odavoltam egy lány barátomért. Mindig össze szerettem volna vele jönni. Aztán össze is jöttünk, nagyon hamar szakítottunk. Ez volt egy éve. Akkor hónapokig nagyon kivoltam. 4-5 hónap után azt hittem elmúlt, és bár minden nap gondoltam rá, 5 hónap után már csak nagyon keveset. Akkor kirakta FB-ra, hogy együtt van valakivel. Azt megin követte 1 hónap ivás, 2 hónap sírás, meg 3 hónap szenvedés. (összesen 3 hónap, nem fél év). Akkor megint azthittem, hogy elmúlt és nem érdekel. Aztán jött egy reménysugár, hogy talán mégiscsak. Na ennek reménysugárnak is befellegzett pár napja, úgyhogy most megint nagyon szarul vagyok. Legalább már nem bőgök :) Nektek mennyi ideig tartott, hogy túl legyetek egy szerelmen? Mennyire érintettek rosszul ezek a kis fordulópontok szakítás után?
Most legalább az vigasztal, hogy kiderültek róla olyan dolgok, amik miatt más embernek gondolom, mint amit én hittem róla. Ettől függetlenül újra minden nap vele álmodok. Szóval? :D

:D 23
nyilván nem folyamatosan, csak párnaponta, lefekvéskor. buuzis, nem buuzis, ez van

Kerülni kell a kontaktot, akár személyesen, akár facebook-on, magyarán szokj le a csajról.
A jövőben pedig ha egy csajtól akarsz valamit, ne várj három évet és játszd el a spant miközben matyizol rá...
:DDDDDDDDD
ez jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!