Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miből jöttök rá, hogy egy lány belétek van zúgva?
Ezt nőként kérdezem. Mik azok a kisebb dolgok, vagy jelek, amiktől hosszabb távon "gyanússá válik", hogy a lány szerelmes belétek?
Mondjuk egy munkahelyi, haveri kapcsolatban, nyílt megnyilvánulások és szex nélkül.

Nálam a szem csillogása, ami jolly joker, más tipikusabb jelet én még nem nagyon láttam, mert gondolom próbálják is leplezni.
Bár nem vagyok egy profi testbeszéd olvasó.

Sok jeke lehet.
Szemezik, mosolyog, próbál a közelemben lenni.
Társaságban, ha felnevetünk, akkor rám néz. Kölcsönös vonzalom esetén összenézünk nevetés közben.
Keresi, illetve érezteti, hogy vágyik a társaságomra. Érdeklődik.
A nyílt megnyilvánulas alatt mit értesz. Egy "vallomás" az kiábrándító, nem is lehet mit kezdeni vele, de gondolatolvasók se vagyunk.
Kell egy kis flört és játék ami élvezetes, a férfi férfinak, a nő nőnek érezheti magát, de azért a kölcsönös érdeklődésnek egyértelműnek és komolynak kell lennie.
Személy szerint legalábbis komolytalannak tartom, ha nem érzem, hogy érdekli a társaságom.

Mivel a jelzéseket, utalásokat könnyű félreérteni, nem döntök ezek alapján. Úgyhogy vagy akkor jövök rá, amikor a lány egyértelműen, félreérthetetlenül kifejezi, vagy ha érzékelem a jeleket, akkor olyan szituációt alakítok ki, ahol egyértelműen kiderül.
Ne alapozzatok a jelekre és utalgatásokra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!