Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki társkeresőn ismerte meg a férjét?

Figyelt kérdés

Nem veszélyes társat keresni az interneten?

Vannak fent tanult, rendezett körülmények között élő férfiak?

2018. márc. 11. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Ugyanannyira veszélyes egy nőnek, mint egy férfinak. De felnőtt emberek elvileg tudnak vigyázni magukra.

Ennyi erővel a közösségi oldalakat se használd, mert azok is "veszélyesek".

2018. márc. 11. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ott mindenki baltás gyilkos...
2018. márc. 11. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Csak kevés a balta, így néha kölcsön kell kérni...
2018. márc. 11. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire naiv vagy, inkább masztizz otthon egyedül! Te jó ég...
2018. márc. 11. 17:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot kedves utolsó, nincs szükségem arra, hogy masztizzak. A kérdést kíváncsiságból tettem fel és nem azért mert regisztrálni akarok egy ilyen oldalra.

Ja, és nem kell felháborodni ha le lesztek pontozva. Értelmes válaszokat vártam, de úgy látom csalódnom kellett.

2018. márc. 11. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

1.) Aki értelmes válaszokat vár, az tegyen fel értelmes kérdést.

2.) A kérdésedben semmi újdonság nincs. Biztos vagyok benne, hogy találsz ilyet néhány százat a korábbiak között.

2018. márc. 11. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, de naaagyon régen volt. 4 éve. Más volt a felhozatal, nem volt olyan elvadult a helyzet, mint amit ide szoktak írni.

Randizni először mindig nappal, nyilvános helyen. Idegen autójába nem ülünk, gondolom anyukád is mondta.

És ne görcsölj rá a dologra. Komoly kapcsolatot nem lehet keresni, csak találni. Ne erőltesd a dolgot, ha randin nem érzed jól magad, vagy pár hét után érzed, hogy nem működik.

Arra figyelj, hogy rengeteg társkeresőn a házas férfi!

2018. márc. 11. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hűha,úgy látom,hogy én vagyok a "fehér holló".

Kedves kérdező!

Mi a férjemmel egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Egy városban éltünk,pár nap beszélgetés után sor került az első randira és rögtön tudtam,hogy akarom őt! 8hónap után összeköltöztünk,még nem voltunk együtt két éve amikor összeházasodtunk. Esküvő után 11 hónappal született a lányunk,most várjuk a második babánkat. A férjem két diplomás,három nyelven beszél,két saját lakása van. Úgyhogy a kérdésedre a válasz:IGEN!

2018. márc. 11. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a terved? A pozitív válaszokon felbuzdulva regisztrálsz valahová, aztán két hét múlva csalódottan törlöd magad, mert 99%-ban a hülyék találtak meg? A többség ezt csinálja és fel sem merül benne, hogy rosszul gondolkodik.
2018. márc. 11. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én szerelmem itt ismert meg engem :o
2018. márc. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!