Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez igaz szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz szerelem?

Figyelt kérdés

3 Éve ezelött, 3 heten keresztül boldog voltam mindig beszéltünk, kerestük egymást facebookon, (régen is jól el voltunk, de akkor a szomszédjával jártam, és csak haverilag érdekelt csak 8 éve).

3 Éve ezelőtt szombaton lejött hozzám a lány, le szált a buszáról furcsa érzést éreztem, mikkor átt ölelt rezkedtem, mikkor smároltunk még jobban éreztem nagyon dobogott a szívem, és el is kábultam a csókjától alig láttam mikkor rá néztem mennyi lehet az idő annyira el gyengültem fiú létemre. Mindig mosolyogtam a lányra. Annyira jó volt vele regelizni és együtt ebédelni, ebédnél is jó érzés volt. Annyám észre vette a lányon nem szeret engem csak szorakozik velem. Én miért nem vettem észre azt amit annyám?

Mikkor smároltunk néha ki nyitottam a szememet hogy meg nézem rajta hogy mennyire élvezi de elég sokszór nyitva volt a szeme. Szerintetek azért volt nyitva a szeme nézte én mennyire kivánom, szeretem? Ésszre is vette rajtam szerintetek hogy bele szerettem?

Miért nem vettem semmi furcsa dólgot a lányon? Miért voltam vak?

Még mindig szeretem éjjel is sírtam, pedig már el telt 3 év. A google keresőbe be írtam éjjel a dátumot 2014.10.25 és ki ad pár kérdést itt gyakorin és el sírtam magam (már most is kezdem). A Google Maps-ba be írom az utca nevét és nézem a házát és ahol jól el voltunk haverilag és puszit is adot nekem, jó a Google ki találta az utcaképet vissza tudja vinni a gondolataimat a multba.

Mikkor meg láttam neten új kapcsolatba van 2016.11.07 el sírtam magam, és vettem be gyogyszert és ittam pár fajta alkoholt hogy könnyebb legyen, sose voltam még ennyire szerelmes még a szomszédjába sem pedig vele 1 évet eggyüt voltunk, ezzel a lánnyal pedig csak 1 napot, pedig még mindig nagyon hiányzik nekem. Amikkor el hagyott szó nélkül, már nem keresett és nem is válaszolt vissza nekem nagyon sírtam még a soboz sór is remegett a kezembe, sose fogom el felejteni azt a napot mennyire sírtam, ammikor a képeit néztem már azt láttam hogy meg mozdult és jött felém, hasonlóan így le szoktam blokkolni: [link]

2018. márc. 11. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Tóthmáté?
2018. márc. 11. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
2018. márc. 11. 13:52
 3/16 A kérdező kommentje:
# 1: Nem.
2018. márc. 11. 14:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gázul viselkedsz ugye tudod? Hiába az önsajnálat elérsz vele valamit? Jobban érzed magad tőle? Nem. Akkor mi értelme? Te felőled lehetett igaz szerelem de ő felőle nem. Azért nem vetted észre mert szerelmes voltál.
2018. márc. 11. 14:17
 5/16 A kérdező kommentje:

"Nagyon gázul viselkedsz ugye tudod? Hiába az önsajnálat elérsz vele valamit? Jobban érzed magad tőle? Nem. Akkor mi értelme"

Nem sajnáltatom magamat, csak el mondtam milyen rossz nekem nélküle. Sok lányban csalodtam már, a két kezemen nem tudom meg számolni.

2018. márc. 11. 14:21
 6/16 A kérdező kommentje:

Szerinted észre vette rajtam szerelmes lettem belé?

Miért nézet sokszor smárolás közben?

2018. márc. 11. 14:22
 7/16 A kérdező kommentje:
A buszal elindult a végáolomásról ki nevettet, miért nevettet ki?
2018. márc. 11. 14:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert játszott veled. Akár észre vette akár nem neki csak egy játékszer voltál.
2018. márc. 11. 15:03
 9/16 A kérdező kommentje:

Hiába írtam rá sokszór, és elég hamar el jött vissza sem írt találkozás után.

1 Év után megint rá írtam, de engem hibáztat mindenért, miért engem hibáztat?

Amikkor meg kérdeztem tőle hogy miért nem írt vissza mikkor írtam neki, ő erre azt mondta, csak úgy.

2018. márc. 11. 15:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki mikkor itt volt hogy szeretem, és meg csókoltam.
2018. márc. 11. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!