Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hiányzok most neked, és miért?
Figyelt kérdés
akárhonnan
kort nemet is!
2018. márc. 10. 23:26
2/18 anonim 

válasza:

Az ismerkedés hiányzik azzal a férfivel, aki reggel a buszon nagyon nézett. Sajnos nem küldtem felé bíztató jeleket, valahogy inamba szállt a bátorság.
3/18 anonim 

válasza:

Ki hiányzik* akar lenni?
Háááát jelen pillanatban egy adag szerencse. Hogy miért? Mert ma elég sz..r napom volt, és csak a szerencse kellett volna, hogy ne így legyen.
És hiányoznak a családom, a kutyáim, a barátaim, de ez általában így van mióta külföldön élek.
Azt hiszem ennyi.
4/18 anonim 

válasza:

Fökép, magam hiányzok magamnak.
Már egy éve érzem. Már apárom is érzi,hogy nem az vgyok, aki voltam még alig egy éve.
5/18 anonim 

válasza:

Nincs egyetlen konkrét személy sem aki úgy igazán, de elég sokan.
8/18 anonim 

válasza:

Valaki akivel beszelgettunk nagyon sokat, de nagyon megbantott.
10/18 anonim 

válasza:

#8 Mivel bántott meg?
#9 Biztos vagy benne, hogy neki nem hiányzol?
Sokat beszéltem innen valakivel, aztán mikor már biztosnak éreztem a barátságunkat, eltűnt.A "miértet" én is nagyon szeretném tudni.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!