Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már úgy, hogy az évek során a munkatársa egyszer csak a szerelme lett?
Figyelt kérdés
Már egy éve tetszik nekem,lehetséges hogy egyszer csak rájön hogy èn vagyok a hozzá való?2018. márc. 7. 20:45
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudja.
2018. márc. 7. 21:56
3/7 anonim válasza:
Akkor ne várd, hogy gondolatolvasó legyen. Lépj valamit felé.
4/7 A kérdező kommentje:
Félek.hogy kinevet.
2018. márc. 7. 22:03
5/7 anonim válasza:
Mondjuk ne ronts ajtóstól a házba, és nem kell egyből szerelmet vallani, de próbálj közeledni felé. Én is csináltam már hülyét magamból, nem történt semmi baj.
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudja, mert semmi jelét nem adtad még, akkor mégis hogyan jönne rá??
Miért nem kezdesz el vele beszélgetni? Ne szerelmet vallj vagy nyomulj, csak hívd el kávézni, ebédelni, cigizni, akármi. Aztán ha kölcsönösen élvezitek egymás társaságát, akkor alakulni fog.
7/7 anonim válasza:
Inkàbb puhatolozz kérdezősködj felőle .Van e csaladja esetleg elvàlt vagy ilyenek .Azért legyél ovatos .De beszêlgethetsz vele vesziteni nem veszitessz vele.Nekem is tetszik egy pasi de valahogy nincs batorsagom mert én is attol tartok hogy kinevet meg beégek .Sok sikert meg batorsagot hozzà .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!