Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szivinfarktust kapott a volt barátnőm, előtte egy héttel szakitottunk es ugy erzem megint szeretem?
3évig voltunk egyutt, de sajnos ugy alakultak a dolgok hogy szakitottunk. Eloszor o mondta hogy tartsunk szunetet es probalkoztam nala 2hetig,de nem volt hajlando a bekulesre és vegul en mondtam ki hogy akkor hagyjuk inkabb egymast. Utana persze folyton sirt hogy igy ugy szeret es hogy bekuljunk,ki de nem akartam,mert szabadsag kellett nekem, nagyon lekorlatozott.
De most hogy majdnem meghalt ugy erzem soha tobbe nem akarom elvesziteni es szeretem meg is csak mindennel jobban. Mit tegyek? Kibekuljunk?
"Kibekuljunk?"
Tőlünk kérsz engedélyt? :D
Van t..köd? Ha van, akkor légy már határozott és cselekedj a saját belátásod szerint.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
Azonban eléggé szánalmas dolog, hogy egy ilyen eseménynek kellett történnie ahhoz, hogy újra valamit érezz iránta.
Ez inkább nem szerelem szerintem, csupán aggódás.
Ha működött volna, akkor nem lett volna vége.
Csak azért, emrt most emiatt sajnálod, még nem fog működni az, ami eddig sem működött.
Ha nincs mögötte tartalom, nincs értelme folytatni. Változott bármi?
"De most hogy majdnem meghalt ugy erzem soha tobbe nem akarom elvesziteni es szeretem meg is csak mindennel jobban."
Akkor tulajdonképpen mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!