Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti belekezdenétek így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belekezdenétek így egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Találkozgatok, beszélgetek egy lánnyal már kb. másfél hónapja és nagyon megkedveltem. Nagyon vágyom rá, hogy együtt legyünk, de félek attól, hogy ez csak most van így. Félek attól, hogy esetleg pár hónap múlva nem így fogom gondolni. Ez azért probléma, mert az ő elmondása szerint sokkal-sokkal többet érez egy egyszerű "kedvelésnél" és szeretne kapcsolatot. Boldog vagyok mikor vele vagyok és hiányzik ha nem. Nagyon rendes lány és nagyon félek, hogy megbántom, hogy kikészíteném, ha esetleg ez mégsem az amire gondolok!

Persze ehhez még hozzá jön az is, hogy ez előtt még nem volt kapcsolatom...

Én 20F ő 18L.

2018. márc. 5. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt írod, jól érzed magadat vele, boldog vagy vele, és vágysz arra, hogy együtt legyetek. Elmondásod alapján nem vagy neki közömbös. Mi a kérdés? :) Valószínűleg csak azért félsz, mert nem volt még kapcsolatod. Ne stresszelj. Kezdjetek bele a kapcsolatba.
2018. márc. 5. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jó vagy. Nagyon nagyon jó.

Nincs mitől félj, csak légy mindig őszinte és nyitott.

Amúgy ha gyakorlod érzelmeid, sose redukálódik. Félelmed ettől függetlenül is alaptalan. Élj jelenben, szép szívű barátom. :))

2018. márc. 5. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előttem váloszolókkal értek egyet. Jól érzed magad vele, hiányzik, boldog vagy és fordítva. Tapasztalatból mondom, a lassabban kialakult érzelmek sokkal tartósabbak.

Ne parázz barátom, vágj bele, úgy fog alakulni ahogy alakulnia kell.

30F

2018. márc. 5. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezdj bele. Majd kialakul. Ne azon parázz, hogy mi lesz. Élvezd, ami most van.
2018. márc. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!