Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyre féltékenyebb vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre féltékenyebb vagyok, hogy tudnék teljes mértékben bízni a páromban?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, nekem ő az első barátom, ezért én nagyon naiv voltam és mindenben hittem neki, bíztam benne, nem kételkedtem és nem kombináltam ha már ment valahova.

Egyszer mondta nekem, hogy nézzek meg valamit a telefonjába és akkor láttam, hogy még rajtam kívül mennyi lánynak ír. Ez önmagában még nem lenne baj, de elég erotikusan írtak, hívta őket ki, szexuálitásról is írtak.

Kiderült, hogy míg én azt hittem hogy ő utazik és közben zenét hallgat ahogy mondta, ismerkedett lányokkal aztán neten is megkereste és érdeklődést mutatott irántuk. Azt is megtudtam, hogy mikor összejöttünk már akkor is hazudott, azt mondta hogy bálba megy fiúkkal mert már megvették neki a jegyet, de kiderült, hogy lánnyal volt, amiről képei készültek és így jöttem rá.

Nagyon csalódott voltam, csak sírtam és ő is. Abban a pillanatban mikor megtudtam hogy egy fél éven keresztül csak becsapott, kihasználtál megalázott összetört bennem valami és azóta nem tudok bízni benne. Iszonyatosan dühös voltam magamra hogy ebből az egészből semmit sem vettem észre..

Már azóta hűséges, mindenben a kedvemben szeretne járni, de ha már egyedül megy el valahova aggódom, "hogy mi van ha"

Nagyon szeretem őt, de ezt már nem bírom.. Még az elején azt hittem, hogy ez normális, de már egy éve tart.

2018. márc. 5. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted tenymeg huseges?

Kutyabol nem lesz tudod....

Aki fel éven át hazudott annak a lanynak akit elvileg"szeret" az nem csinál ilyet.

A legjobb az lenne ha szakitanal. Ezt a sebet benned nem nagyon lehet összevarrni. A bizalom a kapcsolat olyan alapja, ami előrébb van a "szeretleknél". Vagy a hűségnel. A bizalom az első, minden más csak másodlagos. Talán még az őszinteség egyenrangú a bizalommal. De a párod részéről valahogy úgy érzem hiányzik az őszinteség és a tisztelet. Ami erény.

Nos.... beszéld meg vele. Ha tudod. Ha nem. Szakits.

2018. márc. 5. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Ez eleg nehez helyzet, mert abszolut megvan az okod, hogy aggodj. Az elso es legegyertelmubb tanacs a szakitas lenne, de emlitetted, hogy szereted es talan van is ra esely, hogy tenyleg megbanta a dolgot. En azt tanacsolnam, hogy kicsit lazulj el, bizz meg benne es add tudtara, hogy teljesen megbizol benne, a tortentek ellenere, de ha barmi hasonlo tortenik azonnal hagyd ott. Mert eloszor elfogadhato kifogas, hogy probalgatta a dolgot, vitte a kalandvagy, de ha masodszorra is megteszi, plane azok utan, hogy tudja, hogy mit kockaztat es, hogy neked hogy esik, arra mar nincs bocsanat. Szakitanod kell, a sajat megbecsulesed erdekeben. Addig viszont erezd jol magad es bizz meg benne. Mast nagyon nem tudsz. Ha ezzel visszael, akkor pedig allj tovabb. Talalsz jobbat.
2018. márc. 5. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen ismerős helyzet. Legalább is csak hasonlít rá. Volt pasim is folyamatosan hazudott nekem hogy nem csal meg higyjek neki mert ő engem szeret stb stb. 4 év alatt soha nem nyúltam a telójához de egyszer erőt vettem magamon akkor láttam a pucér képeket egy csaj barátjáról. Akkor bennem is összetört minden és szépen lassan múlt el a szerelem még végül szakítottam vele. Ennek kellett kb másfél 2 év mire meg tudtam tenni ezt a lépést. Neked sem lesz könnyebb mert szereted de majd eljön az a pillanat.
2018. márc. 5. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemár, hogy te még azon gondolkodsz, hogy tudnál megbízni benne??!

Nem normális dolog. Hogy tudnál bízni benne? Sehogy! Normális ember ezek után nem tud bízni.

Egyébként meg sosem értettem, hogy ezek a véletlen "megláttam" dolgok hogy jönnek. A barátod is jó nagy hülye, hogy még ő mondja neked, hogy nézzél meg valamit a telefonjába. Nem gondolja, hogy meglátsz egy-két dolgot? Már arra is gondolnék, hogy direkt volt ez az egész....

2018. márc. 5. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Dobd ki a csudaba.

Eloszor rossz lesz, kesobb elmulik, vegul talalsz jobbat.

2018. márc. 5. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A bizalom a világon a legszebb és a legtörékenyebb dolog. Sajnálom hogy így jártál velem is megesett.

Én szakítottam, és nem azért mert nem szerettem. Hanem mert elárult, hazudott és mikor ez realizálódott bennem rajottem hogy soha többé nem tudok már rá úgy tekinteni ahogy előtte.

Nálam lassan alakul ki a bizalom de ha megvan az életemet is rábíznám a másikra viszont ha egyszer eljátszák én nem tudok második esélyt adni ez lehet az én hibám nem tudom. De én is mindig azt kérdezném mi van ha éppen ezt és ezt csinálja..

Szóval jobb ha elengeded. Hidd el találsz majd olyat aki őszintén megbecsül.

24N

2018. márc. 6. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!