Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nagyon rám van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon rám van szállva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk. Nem tagadom, régen tettem dolgokat (exemet megcsaltam.. vele (ő nem tudott róla hogy van barátnőm), beszélgettem társkeresőn lányokkal..a kapcsolatunk legelején is (1-2 hónapig még kb), de nem azért, mert akartam vmit, csak unatkoztam..) A lényeg az, hogy mi barátok voltunk egy évig, majd összejöttünk.. bele szerettem. Gyökeresen megváltoztam és mindenki azt mondja, mintha nem is a régi én lennék. Nagyon szeretem őt!! Sosem csalnám meg és már 1,5 éve semmi oka a féltékenységre. Viszont állandóan ellenőrizget, például mit lájkolok instán, mikor voltam fent utoljára messengeren... ez meg az. Néha vannak belőle vitáink, de nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk! Megértem, hogy nem 100%-ig bízik bennem a régi dolgok miatt, de már rég nincs az!! Ezt mondtam már neki, már sokszor átrágtuk... és újra felhoz valamit.. tényleg szeretem, megváltoztam, vele akarok lenni és azt akarom, hogy ennek az őrültségnek most már vége legyen! Mit tegyek?

F22, L23

2018. febr. 25. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Karma.
2018. febr. 25. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nézd az elején rendesen eljátszottad a bizalmát, ne csodálkozz. És igen, ennyi idő után is ez élénken benne van a barátnőd fejében.

Ülj le vele és dolgozzatok azon, hogy változzon. Beszélgess vele, mitől fél, hogyan tudsz segiteni neki, hogy ez változzon, hogy legyőzze ezt magában.

29/N

2018. febr. 25. 20:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm #2-es. Ez már megvolt és minden alkalommal átbeszéljük szinte ezeket, de újra felhozza. És erre akarok valami megoldást keresni, hogy ne legyen magánnyomozó, vagy féltékenységi rohama a semmire..
2018. febr. 25. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi ugyanebben a helyzetben vagyunk. Csak már sajnos még rosszabb a helyzet. A változást mindkettőtöknek akarni kell, ez a legfontosabb, hogy mindketten keressétek a részeteket, mit tehetnétek azért, hogy jobb legyen.
2018. febr. 25. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, próbálj meg aktívan rákérdezni, hogy miben tudsz neki segíteni, hogy komfortosabban érezze magát, hogy biztonságban érezhesse magát?

Hátha.

2018. febr. 25. 22:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az a baj, úgy érzem minden tőlem telhetőt megteszek, talán ennél többet nem tudnék nyújtani.. de neki ez sem elég. Már letöröltem mindenkit, akit mondott, kikövettem, stb.. nem is találkozom lányokkal, meg semmi... bulizni se járok... nem értem..
2018. febr. 25. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: Hmmm így olvasva, hogy látom, emberektől kell megválj az életedből... nem szerencsés...

Kérdés, hogy meddig bírod ezt, mert ez már szerintem nagyon nem jó. ismerős helyzet és nem lett belőle jó vége...

2018. febr. 26. 13:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Most jelenleg nyugi van, ő is igyekszik és én is, hogy teljesen megbízzon bennem. Remélem sikerül.
2018. febr. 27. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2018. febr. 27. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Beszéljetek erről. Egyébként valaki soha nemis fogja ezt elfelejteni, és mindig újból és újból feljön ez az érzés. Én is tapasztaltam, annyi különbséggel, hogy hazudozott, és többször meg is csalt valószínűleg illetve írogatott, és eltitkolt. Azóta már vége hála isten 😀 olyan szempontból is, hogy már nem tud bántani. Soha nem tudtam utána megbízni, de igazából nemis tett ellene! Majdnem két évig együtt voltunk. Én nagyon szenvedtem, ő kb lefosta 😀 most sikerült 1 hónapja túllépnem , most vagyok azon a ponton hogy ismerkedem és randizgatok egy pasival. Én azt tanácsolom, hogy beszéljetek és ha nem működik, engedjétek el egymást. Sok sikert. 🙂 L
2018. márc. 1. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!