Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon rám van szállva. Mit tegyek?
Lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk. Nem tagadom, régen tettem dolgokat (exemet megcsaltam.. vele (ő nem tudott róla hogy van barátnőm), beszélgettem társkeresőn lányokkal..a kapcsolatunk legelején is (1-2 hónapig még kb), de nem azért, mert akartam vmit, csak unatkoztam..) A lényeg az, hogy mi barátok voltunk egy évig, majd összejöttünk.. bele szerettem. Gyökeresen megváltoztam és mindenki azt mondja, mintha nem is a régi én lennék. Nagyon szeretem őt!! Sosem csalnám meg és már 1,5 éve semmi oka a féltékenységre. Viszont állandóan ellenőrizget, például mit lájkolok instán, mikor voltam fent utoljára messengeren... ez meg az. Néha vannak belőle vitáink, de nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk! Megértem, hogy nem 100%-ig bízik bennem a régi dolgok miatt, de már rég nincs az!! Ezt mondtam már neki, már sokszor átrágtuk... és újra felhoz valamit.. tényleg szeretem, megváltoztam, vele akarok lenni és azt akarom, hogy ennek az őrültségnek most már vége legyen! Mit tegyek?
F22, L23

Nézd az elején rendesen eljátszottad a bizalmát, ne csodálkozz. És igen, ennyi idő után is ez élénken benne van a barátnőd fejében.
Ülj le vele és dolgozzatok azon, hogy változzon. Beszélgess vele, mitől fél, hogyan tudsz segiteni neki, hogy ez változzon, hogy legyőzze ezt magában.
29/N

2-es vagyok, próbálj meg aktívan rákérdezni, hogy miben tudsz neki segíteni, hogy komfortosabban érezze magát, hogy biztonságban érezhesse magát?
Hátha.

2-es vagyok: Hmmm így olvasva, hogy látom, emberektől kell megválj az életedből... nem szerencsés...
Kérdés, hogy meddig bírod ezt, mert ez már szerintem nagyon nem jó. ismerős helyzet és nem lett belőle jó vége...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!