Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az esetről?
Megismertem valakit,aki felfigyelt rám,és elkezdtünk randizni. A harmadik találkozon a férfi közölte velem,hogy őszinte szeretne lenni hozzám,és így szólt: Tudnom kell valamit. Neki volt egy 6 éves párkapcsolta. Másfél éve külön vannak,de a lány sokszor keresi őt annak ellenére,hogy végezetül a lány szakított. Valahogy mindig tartják a kpcsolatot,de semmi testiség nincs.Tudtommal. A férfi azt mondta, hogy nehéz helyzetben van,mert 4 évig együtt éltek és ha felkeresi a lány,mindig megzavarodik. Arra kért a férfi,hogy legyek türelmes,mert neki nehéz ez a helyzet.
Azt mondja, boldog ha velem találkozik,megtudom nevettetni,jól érzi magát velem. De ha véletlen összefut a lánnyal,mint most legutóbb,összezavarodik.
Azt mondta a férfi nekem,hogy a lány már nem tudja úgy boldoggá tenni őt. Akkor miért ilyen nehéz dönteni?
Ezt tisztelem a férfiban,hogy elmondta,hogy még érzelmileg nem tudott kiszállni a kapcsolatból,de akkor miért kezdett el velem randizni,miért tervezett velem komoly jövőbeli terveket? Még csak 3 hete ismerjük egymást,de én nagyon jól érzem magam ha vele vagyok,és ő is velem. Most időt kért,hogy egyedül lehessen,és tisztázza magával mit szeretne. De ha másfél év alatt nem jöttek újra össze, miért pont ez idő alatt kellett engem is bele vonni ebbe a helyzetbe?....
Én 24 vagyok,a férfi 34.
Ő már családalapításon gondolkozik,és azt mondta, hogy nem akarna már mást,ő tőlem szeretne a jövőben családot. Nem tudom hova tenni ezt az egész helyzetet. Ha úgy dönt hogy vágjunk bele,mi a garancia arra,hogyha a lány felkeresi,nem inog meg velem kapcsolatban?
Tanácstalan vagyok..

Szerintem a 8-as mindent elmondott. Én hagynám.
26N

Egyértelmű, hogy még mindig az exet szereti.Te veled csak megpróbálná elfelejteni, de nem megy neki.
Szerintem 3 hét még nem sok, ne várd meg míg nagy sokára, elhagy.Minél hosszabb idő fog eltelni annál nehezebb lesz.

Ha ilyen b>zi lányoknak készített tanácsadó könyvből indulnék ki akkor azt mondanám hogy a férfi döntésképtelen és ez lesz rá jellemző már az egész élete során. Jobb tőle távol maradni. Másfél év alatt hogy hogy nem tudott pontot tenni egyik fél sem a kapcsolat végére.
Ha elvonatkoztatunk ettől a baro>ságtól akkor azt mondanám hogy próbáld meg az Ő kettejük kapcsolatát jobban megismerni és abból leszűrni hogy van e közös jővőtök és meg tudsz e benne bízni 100%osan.
Másrészt pedig ki fog akadni ha folyton az exéről kérdezgeted... Nem egy egyszerű kérdés ...nem fogsz rá itt egyértelmű választ kapni.
Good Luck!
28F

Egy kapcsolatban semmi helye az exnek! Nagyon meg tudja nyomorítani a helyzetet az állandó jelenlétével, és ez nem kell, hogy fizikai legyen, elég ha folyton irogat a párodnak, manipulálja stb.
Írtad, hogy "véletlen összefut a lánnyal", na, persze, "véletlen", ne nevettess már, ezt te sem hiszed el, hogy nem beszélnek meg találkákat?
Kéne a francnak ilyen férfi, menjen az exéhez, persze, ha olyan jó lett volna a kapcsolat, akkor nem lennének másfél éve külön. De neked inkább érzelmileg független férfiakkal kéne randiznod, akik 100%-ban rád fókuszálnak és semmiféle ex nem mérgezi a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!