Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, titeket zavarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarnak a párotok nőnemű barátai?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert engem sosem zavarnak, viszont jelenleg a másik oldalán vagyok a helyzetnek.

A barátaim 90%a férfi. Sose volt köztünk semmi, régi barátságok. Némelyikkel szinglik is voltunk egy időben, ha akartunk volna bármit, volt lehetőség, de nem éltünk vele.

Viszont ritka kivétellel az ő nőik rohadt féltékenyek rám.

Mit csináljak ezzel?

Nem tudom, én vagyok-e fordítva bekötve, hogy engem ezek nem zavarnak, vagy ők ilyen gyerekesek felnőtt létüket.

Titeket zavar az ilyesmi?

2018. febr. 19. 18:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Fejtsd ki, mi ebben a nem helyén való?

Mi ebben a nemhez kötött?

2018. febr. 19. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy férfi és nő között nincs barátság, legfeljebb akkor, ha egyik sem vonzódik a másikhoz. Csomó olyan esetet ismertem, ismerek, ahol valamelyik titkon többet akarna a másiktól, csak nem mer lépni...s ezt rendre nekem mondják el.
2018. febr. 19. 20:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Szerintem sokkal több kell egy kapcsolathoz puszta vonzalomnál.

Barátok ismerik egymás terveit, élet stílusát, hibáit.

Tudják, hogy pl ha az egyik akar a másik meg nem akar gyereket, nincs hosszútávú jövő.

Ha az egyik falusi házat és csendet akar a másik meg karrierista, szintén nincs.

Ha valakihez ragaszkodsz mint barát, de tudod hogy nem lenne jövője a kapcsolatotoknak,nem rúgsz fel mindent mert megkívántad épp.

Nem állatok vagyunk, hogy csak a szaporodás érdekeljen.

Még ha van is esély a közös jövőre, akkor is kétszer meggondolja az ember, hogy milesz ha nem megy.

Több éves barátságok esetében sztem már megvolt ez a gondolatmenet

2018. febr. 19. 20:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkét fél tudja a barátság hatàrait tartani, az égvilágon nincs bajom. Sajnos volt ellenpélda is, a volt párom nagyon nem tudta, hol van az a bizonyos határ.
2018. febr. 19. 21:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány lányról van szó, de én elgondolkodnék, ha majdnem mindenki így reagál rád... erre még nem gondoltál, hogy mégis lehet benned is valami hiba? Mert ha 1-1 ember féltékeny azt mondom oké, de hogy mindenki?
2018. febr. 19. 21:11
 16/22 A kérdező kommentje:

Háromról.

De nem csak és kizárólag rám féltékenyek.

Más lányokra is a társaságból.

Csak jelenleg én vagyok szingli és emiatt rám több összpontosul ebből

2018. febr. 19. 21:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, jóban vagyunk egymással.
2018. febr. 19. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
22%

Valóban gyerekesek, de sajnos sok esetben az előítéleten alapul ez a félelem amit események különböző sora hoz elő (hisz gyermekként nem ismerjük a féltékenységet), a félelem pedig nagy úr, ha az ember szívébe beköltözött, nehezen lehet onnan kirugdosni.

Legyél megértő. Örülj, hogy téged nem ért még olyan pofon az életben, ami miatt nehezen érted ezt meg. :) És legfőképp szeresd és ÉRTSD meg a barátaid párját. Ők választották, és ők szenvednek a saját félelmeik miatt. Neked kell ebben a helyzetben jó tanácsot esetleg okosan cselekedni. Ha más nem, megismerkedni velük.

2018. febr. 20. 08:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha nem zavart. Régi barátok, jóban vannak, szeretik egymást, szívesen töltenek együtt időt, eljárnak ide-oda stb., erre vannak a barátok. Az, hogy van köztük lány is, soha, de soha nem érdekelt, mert ő is ugyanolyan barátja, mint egy fiú. Ha akarták volna, akkor millió lehetőségük lett volna kapcsolatra, de nem akarták és ennek is számtalan oka lehet, pl. amiket felsoroltál, mert egy kapcsolat valóban nem annyból áll, hogy "jól nézel ki"-"ja, te is jól nézel, dugjunk"...Nekem is vannak fiú barátaim, akikkel ugyanez a helyzet és nagyon jól megvagyunk, rendszeresen beszélünk, találkozunk, de mindketten tudjuk, hogy mi barátok vagyunk és nem lesz köztünk semmi több, mert pl. nem tetszik a másik/nem illenénk össze/más terveink vannak stb., úgyhogy én ebben semmi abnormálisat nem látok. Én sosem voltam féltékeny lány barátokra, ahogyan az én fiú barátaim sem zavartak senkit.
2018. febr. 20. 12:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont abban a helyzetben vagyok, akit zavar a párom nőnemű barátja, mondom ezt úgy, hogy nekem talán az egyetlen őszinte barátom férfi. Zavar mert nem volt velem őszinte a párom, úgymond kiderült ez a nő barát és a mai napig nem beszél róla, nem mesél ezt azt, pl: találkoztunk X-szel, beszélgettünk egy jót vagy mittudom én megittunk egy kávét stb. Ha kérdezem, hogy találkoztatok e, felkapja a vizet és igennel vagy nemmel válaszol. Ezért zavar, mert titkolózik. Én mindig elmondom, ha találkozok Y-nal, mesélek róla.

Egyébként ha elmondta volna "időben", semmi kifogásom nem lenne, végülis most sincs, csak nem értem miért kell titkolni ha összefutottak.

Kérdező, te milyen gyakran találkozol a barátaiddal, ismernek barátnőik?

2018. febr. 20. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!