Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Apro hazugsagok, mast is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apro hazugsagok, mast is zavarnak?

Figyelt kérdés
Parom a szemembe hazudott, megbeszeltuk mikor talalkozunk o kesett fel orat es azt mondta hogy koran jottem. Mondtam neki hogy mikorra volt megbeszelve es o erre azt valaszolta hogy hoppa azt hitte mostanra lett. Lattam rajta hogy nem mond igazat es megbantott mert maskor is megesett mar valamennyit de nem sose veszekedtem vele ezekert fel sem hoztam.. lehet kellett volna mert szolni sem szokott ilyenkor en meg varom bamban
2015. aug. 26. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
De az is lehet h rosszul látod és tényleg igazat mondott. Csak úgy csinált mint aki úgy csinál hogy azt hidd, hogy hazudik közben tényleg nem tudta.
2015. aug. 26. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

apró hazugságok?

lesz ott nagyobb is.

2015. aug. 26. 21:05
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Zavarnak persze, mivel ha apróság miatt nem mer igazat mondani, akkor mi következhet a nagyobb dolgokból? És itt jön elő az, ha ki tudott játszani ilyen kis semmiségeken, megmerészeli a nagyokkal is.
2015. aug. 26. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van apró, van nagy is.
2015. aug. 26. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Tipikus...egyből rád keni hogy te vagy a hülye és rosszul emlékeztél :D

ez az előszele egy nagy viharnak aztán jön a pisztítás majd egy új élet kezdete...:D

na jó kicsit elkalandoztam:D:D

2015. aug. 26. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!