Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan puhatoljam ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan puhatoljam ki, hogy hol volt múlt héten egyik nap délután a barátom?

Figyelt kérdés
Szóval van egy jó barátja, egy csaj, akibe anno szerelmes volt, de a csaj visszautasította. Utána barátok lettek. Azután, amikor velem egy időre megromlott a kapcsolat (de együtt voltunk, csak nagyon keveset találkoztunk stb.), meg akarta csókolni ezt a lányt és megmondani neki, h többet érez iránta, de egy közös barátjuk lebeszelte erről, mert hogy a csaj sosem latna őt tobbkent, neki más férfiak jönnek be. Azóta barátok, kisebb társaságban talalkoznak. Ja és ezt az egész multjukat en a Facebook messengerbol tudom, uzenetekbol kihamoztam. A barátom soha nem mondta el, meg amikor konkrétan megkérdeztem tőle, hogy előttem volt e szerelmes, kibe, stb. Az a lényeg, h neki ez a lány az ilyen lelki szemetesladaja, ha bármi baja van (pl velem) neki mondja el, neki panaszkodik. És az uzeneteikbol láttam, H múlt héten egyik nap talalkoztak (nem szólt róla a barátom pedig mindig elmondjuk egymásnak a programokat). Akkor fel is tűnt, hogy pont eltűnt egy másfél órára facebookrol, pedig éppen egy veszekedés közben voltunk (ez nem lényeg, hülyeségen veszekedtunk). És pont aznap volt amikor taliztak szóval ezért tűnt el. Hogyan puhatoljam ki, hogy bevallja nekem H taliztak, anélkül, H kiderülne H elolvastam az üzeneteit?
2018. febr. 19. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Na igen arról nem is beszélve, hogy szinte még te is be látod, hogy veled azért van, mert az a lány elutasította.

De azért amióta együtt vagytok bepróbálkozott volna még egyszer, hátha most már viszonzásra talál... Akkor, ha őszintén a szíved mélyére nézel szerinted nem hagyott volna el téged?

2018. febr. 19. 13:00
 12/21 A kérdező kommentje:

Barátkent találkoztak ezt tudom (a lány is több éves kapcsolatban van) csak az zavar, H nem mondta el. Utólag sem. Merthogy úgysem derül ki, sőt Facebookos uzenetei közül is kitörölte azt amiben megbeszélték a találkát, mert abból jöttem rá, H annyi volt csak ott, H jó volt ez a mai talalka

Hivaslistaban sem.volt Benne a csaj szama

. Mondjuk lehet azért mert új száma ca. Vagy vmi de azt is ellenoriztem.

2018. febr. 19. 13:03
 13/21 anonim ***** válasza:

"meg akarta csókolni ezt a lányt és megmondani neki, h többet érez iránta"

És szerinted mára ez teljesen elmúlt?

Mindegy a kérdés nem is ez... Nem mersz elé állni és meg kérdezni, hogy hol volt, ha meg tagad akkor elmondani, hogy tudod, hogy azzal a lánnyal. Milyen kapcsolat amúgy is az ilyen?

Mástól nem is hallhattad ezt? Akkor valamiért csak nagyon titkolják, hogy talalkozgatnak.

2018. febr. 19. 13:09
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Érett felnőtt emberek úgy gondolkodnak, ha úgy érezzük, hogy a másik hazudik, becsap, a bizalom elmúlt, akkor szakít vele, és nem benne marad a sz..rban és még megpróbálja bizonygatni és bebizonyítani neki, hogy pedig én tudom, hogy mással vagy és hazudsz nekem.

Őszintén, ennek mi értelme?

Ez a kapcsolat úgy ahogy van sz..r. Mert egyik fél se tesz érte, két kisgyerek kapcsolata.

De sebaj, megérdemlik egymást.

De a kérdező még mindig nem válaszolt arra, hogy miért akar még mindig ebben a nulla kapcsolatban benne maradni?!

2018. febr. 19. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Neked amúgy jó érzés ennyire megalázni magadat? Jó szamárnak lenni a ló helyett?
2018. febr. 19. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Gondolod, hogy ha kitörölt minden bizonyítékot, majd ki fogod puhatolni? Amúgy az ilyeneknek lételemük a hazudozás. Te ott vagy egy biztos pontnak az életében, a langyos, középszerű mocsár (bocs, nem téged minősítelek le, hanem kimondom azt, aminek ő tart téged), miközben a másik lány élete szerelme. Szerinted ha a csajnak bejönne ő és nem lenne kapcsolata, meddig maradna veled? :D

Szerintem jogos, ha ilyenkor belenéz az ember az üzenetekbe, de akkor lépj is valamit, ha már találtál bizonyítékot. Annak semmi értelme, hogy beleolvasol, találsz valamit és minden megy tovább úgy mint előtte.

2018. febr. 19. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Csúnya dolog beleolvasni más üzeneteibe de az még csúnyább mikor kiderül hogy volt alapja a gyanúnak.

Ha legközelebb összevesztek ugyanúgy rohanni fog hozzá.

Állj ki elé és dobk ki, mondd meg neki hogy tudod hogy mit érez a lány iránt és te nem vagy hajlandó egy "ha nincs ló jó a szamár is" barátnő lenni, ha meg pampog hogy há a züzzenetei, kérdezd meg hogy akkor attól hogy elolvastad hirtelen teljesen oké hogy más csajt próbál felszedni miközben barátnője van?

2018. febr. 19. 14:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Wow. Nem vagyok egy rutinos gyakorikerdesek posztoló, így eléggé ledobbentett a kommentek stílusa. Ennyi rosszindulatú, fröcsögő embert... Mostmar értem, egyesek miért mondják azt az oldalról, amit. Aki normális hangnemben válaszolt, annak köszönöm a hozzászólását. A többieknek meg annyit mondanék, hogy legközelebb próbálják meg egy fokkal emberibb hangnemben kifejteni a véleményüket. Senkit nem kértem, hogy akár engem, akár a kapcsolatomat minősítsék, főleg nem ilyen stílusban. Úgy gondolom, két ember több éves kapcsolatát nem lehet egy 10 mondatos leírás alapján teljes egészében megítélni, főleg, amikor az egy felmerülő problémát ír körül (ráadásul azt is minél lényegretörőbben). Most írhatnám azt, hogy nem kérek ezekből a kommentekből, de ez csöppet sem érdekelné a tisztelt kommentelőket, hiszen hol máshol élné ki magát, mint a gyakorikerdesek.hu oldalon. További szép napot mindenkinek!
2018. febr. 19. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon tipikus eset, szinte ugyanez volt az enyém is. Nem megbízható, ha a csaj azt mondaná, többet érez, szó nélkül lelépne mellőled.

Ennek így semmi értelme, nem hozzád húz a szíve.

2018. febr. 19. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
10 mondatbol is teljesen nyilvanvalo, hogy a csaj elso futtyentesere te ejtve vagy es leszel, mert ot szereti, nem teged. De meg veled is jobb, mint punci nelkul.
2018. febr. 19. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!