Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutazunk a barátnőmmel és meg akarom ott kérni a kezét, de menstruálni fog. Ti így megkérnétek a barátnőtök kezét? 26-F
Figyelt kérdés
Mindig rossz kedve van és hisztizik mindig mindenert.2018. febr. 18. 13:27
2/19 anonim válasza:
Ne tedd meg, várj vele. De azt sem értem, hogy miért utaztok el pont ekkor, ha ennyire durva.
3/19 anonim válasza:
Ez biztos feldobná a kedvét, szerintem nyugodtan megkérheted.
4/19 anonim válasza:
Egy menstruálo nö kezét? Meg vagy hibbanva! (Ugye csak 16-f vagy?)
6/19 A kérdező kommentje:
2# Most lesz 3nap mulva h együtt vagyunk 7 éve és én ezért akartam h gyerünk "kirándulni" mert szeretünk mindketten. Úgy terveztem h majd ott megkérem a kezét. De mondta h megfog neki jönni én kérdeztem h akk menjünk később?azt mondta h emiatt ne
2018. febr. 18. 13:43
7/19 anonim válasza:
Hát... én akkor is elhalasztottam volna, úgy kirándulni annyira nem lehet jó és akkor inkább nyugodt körülmények között megkérni a kezét.
8/19 anonim válasza:
Halaszd el. Amúgy se tudom minek kellett szerencsétlent 7 évig váratni?
9/19 A kérdező kommentje:
Beszélek még vele hogy halasszuk el
2018. febr. 18. 13:54
10/19 anonim válasza:
8# Miert kerje meg 2 ev utan ahogy manapsag szokas egyes fiatalok koreben? Amig meg rozsaszin kod van? Gratulalok az elmes megjegyzesedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!