Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Van egy kolléganőm, aki egy atom jó csaj, kedves, vidám, mosolygós és rohadt jól néz ki. De sajnos van egy 8 éves kapcsolata, és már el is jegyezte a pasija.
Egy csapatépítő bulin aztán sikerült elég jól berúgnunk. Folyton velem akart táncolni és sokszor hozzám simult, ölelgetett, stb. Nagyon közel voltam, hogy megcsókoljam, legszívesebben letepertem volna. De ugye ott van neki a pasija, én meg nem akarok bekavarni... Amikor ezt mondtam, azt felelte hogy bárcsak pár évvel hamarabb találkoztunk volna. Aztán leültünk iszogatni, akkor is mellém ült, hozzám bújva és azt mondta, hogy sokkal jobb csajt érdemlek nála.
Hát azóta nagyon nem hagy nyugodni ez az egész... Most ezzel mit akart? És mit kellene csinálnom?
Ribizli. Kelleti magát.
Óvodás szint.
Én is éreztem már így, de direkt nem mondtam a másiknak, mert nem akartam, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, hogy ezen kattogjon, mint most te.
Szóval csak ezt gondolja, de nem fogja elhagyni érted a másikat. Úgyhogy jobb, ha elfelejted, tudomást sem veszel róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!