Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek a kapcsolatnak így van jövője?
Rossz kapcsolatokon vagyok túl, tehát félek nagyon a csalódástól.
Megismertem augusztusban egy srácot, nem a szex körül forog a kapcsolatunk, inkább egymás lelki társai vagyunk. De az ágyban is eszméletlen. Még eddig mindenben számíthattam rá, ha rossz kedvem volt felhívott, h lelket öntsön belém. Ha mindketten szabadok voltunk, akkor elvitt sétálni. Olyan kemény időszakokban állt mellettem, amikben biztos, h más elhagyott volna.
Viszont ő egy nagyon őszinte ember,aki sokszor keményen közli a véleményét, ami sokszor megbánt. Nem érzelgős, szeretgetős típus, mondjuk eddig én se voltam az, de mindig olyan érzésem van, mintha nekem ő többet jelentene, mint én neki. Erősen tisztaság mániás, mondjuk ő rendben tart otthon mindent, de tőlem is megköveteli, h rendben legyen otthon minden és az illatok a gyengéi.
Külön élünk és 1-2 évig biztos nem is költöznének össze, de kicsit tartok az egésztől. Azt hiszem bele zúgtam, de működhet hosszú távon, ha mindig megbánt az őszinteségével és a közlési módjával? Ha nem felelek meg az elvárásainak pl rendrakás terén? Ha nem érzem, h szeret?
Igazából egyik sem. :)
Szeretek olvasgatni ezekről. És van egy szokásom hogy megkerdezem az embereket a csillagjegyükről. Az eddigi tapasztalataim alapján mondtam hogy passzolnak. Van pár ismerősöm aki mérleg és a párjuk vízöntő. Illetve barátaik is levegős jegyűek. Igazából ennyi :)
De amúgy elviekben nem csak a napjegy számít ha már komolyan akarok válaszolni. Hanem aszcendens stb stb stb. :)
De ennyire nem akarok belemenni.
Nagyon szép tudomány az asztrológia! Ha valóban érdekel, mélyedj el benne jobban.
Nagyon sokat segít, én napi szinten használom :).
Erre az asztorológiás dolgokra èn is kiváncsi lennèk.Nálunk a párom szűz férfi,èn pedig mèrleg nő.
Viszont,hogy a kèrdèsre is válaszoljak.Szerintem ezt neked kell tudnod kèrdező.Hozzá tudsz e szokni ehhez,illetve el tudod e viselni a kèsőbbiekben is.
Hacsak nem beszèlsz vele erről,de szerintem Ő alapba is ilyen,és ezen nem fog tudni változtatni.
Persze.... a szerelem át vált szeretetre...ezt meg értem, de meg lehet beszélni mindent , kompromiszum. Főleg ha már közös dolgok, gyerek is van....és lehet változtatni dolgokon amivel foldobjak a napokat, éjszakákat szex stb...
Én ha meg meg kedvelek v kit a batatnomet, csak akkor engedem el ha nagyon megbántott engem és kijavítani , megbocsajtani már nem
lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!