Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ennek a kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek a kapcsolatnak így van jövője?

Figyelt kérdés

Rossz kapcsolatokon vagyok túl, tehát félek nagyon a csalódástól.

Megismertem augusztusban egy srácot, nem a szex körül forog a kapcsolatunk, inkább egymás lelki társai vagyunk. De az ágyban is eszméletlen. Még eddig mindenben számíthattam rá, ha rossz kedvem volt felhívott, h lelket öntsön belém. Ha mindketten szabadok voltunk, akkor elvitt sétálni. Olyan kemény időszakokban állt mellettem, amikben biztos, h más elhagyott volna.

Viszont ő egy nagyon őszinte ember,aki sokszor keményen közli a véleményét, ami sokszor megbánt. Nem érzelgős, szeretgetős típus, mondjuk eddig én se voltam az, de mindig olyan érzésem van, mintha nekem ő többet jelentene, mint én neki. Erősen tisztaság mániás, mondjuk ő rendben tart otthon mindent, de tőlem is megköveteli, h rendben legyen otthon minden és az illatok a gyengéi.

Külön élünk és 1-2 évig biztos nem is költöznének össze, de kicsit tartok az egésztől. Azt hiszem bele zúgtam, de működhet hosszú távon, ha mindig megbánt az őszinteségével és a közlési módjával? Ha nem felelek meg az elvárásainak pl rendrakás terén? Ha nem érzem, h szeret?

2018. febr. 15. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8-as vagy 10-es. Bár most én is eltrollkodom a választ, de kíváncsi vagyok, mit szűrsz le abból, hogy ez a két levegős jegy találkozott? Szakmaiság vagy hobbi?
2018. febr. 15. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából egyik sem. :)

Szeretek olvasgatni ezekről. És van egy szokásom hogy megkerdezem az embereket a csillagjegyükről. Az eddigi tapasztalataim alapján mondtam hogy passzolnak. Van pár ismerősöm aki mérleg és a párjuk vízöntő. Illetve barátaik is levegős jegyűek. Igazából ennyi :)

De amúgy elviekben nem csak a napjegy számít ha már komolyan akarok válaszolni. Hanem aszcendens stb stb stb. :)

De ennyire nem akarok belemenni.

2018. febr. 15. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szép tudomány az asztrológia! Ha valóban érdekel, mélyedj el benne jobban.

Nagyon sokat segít, én napi szinten használom :).

2018. febr. 15. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Erre az asztorológiás dolgokra èn is kiváncsi lennèk.Nálunk a párom szűz férfi,èn pedig mèrleg nő.

Viszont,hogy a kèrdèsre is válaszoljak.Szerintem ezt neked kell tudnod kèrdező.Hozzá tudsz e szokni ehhez,illetve el tudod e viselni a kèsőbbiekben is.

Hacsak nem beszèlsz vele erről,de szerintem Ő alapba is ilyen,és ezen nem fog tudni változtatni.

2018. febr. 15. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem van jövője.
2018. febr. 15. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze.... a szerelem át vált szeretetre...ezt meg értem, de meg lehet beszélni mindent , kompromiszum. Főleg ha már közös dolgok, gyerek is van....és lehet változtatni dolgokon amivel foldobjak a napokat, éjszakákat szex stb...

Én ha meg meg kedvelek v kit a batatnomet, csak akkor engedem el ha nagyon megbántott engem és kijavítani , megbocsajtani már nem

lehet.

2018. febr. 16. 10:58
 17/17 kakadu19 ***** válasza:
Egyszerű. Ha azt érzed hogy boldoggá tud tenni akkor maradj vele egyébként az öszinteség jó dolog inkább ne mondja el ha nem tetszk neki valami? Legalább mindig tudni fogod hogy mit gondol. Viszont ha emiatt szorongsz akkor mond el neki ezt a problémát és ha tényleg szeret, meghallgat és fog valamin változtatni.
2018. febr. 20. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!