Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ma Valentin nap, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma Valentin nap, milyen kajcsit rendelnél egy korai vacsihoz?

Figyelt kérdés

Utána megyünk fondüzni elvileg ha lesz hely. Meg moziba.

Én valami tésztára gondoltam,vagy szív alakú pizza ha olyat tudnak egyáltalán. főzni most tényleg nincs kedvem de valami ízletes vacsit szeretnek rendelni.

Szeged

23/N

2018. febr. 14. 13:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Persze lehet. Csak akkor szőrös, és zsíros hajú maradok :)

Hiába főzök jobbnál jobb kajákat ha A kukába landol mert nem tudunk annyit el fogyasztani ketten. Nem tudok kevés adagot készíteni.

2018. febr. 14. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

"Hiába főzök jobbnál jobb kajákat ha A kukába landol mert nem tudunk annyit el fogyasztani ketten"

A hűtőgépről hallottál már?

2018. febr. 14. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
A kaját másnap is meglehet enni, plusz ha üzletben vásárolt húst szeretnél, akkor ott már 1 dobozban 4-5 szeletben is tudsz venni. Nem kell egy hadseregnek főzni. Ezt nem értem, h miért nem lehet kevesebbet főzni... Ha pedig darabban van a hús, akkor vágsz annyi szeletet amennyit elfogyasztotok. Nem kell az egész húsdarabot azért felhasználni. Vissza lehet tenni fagyra.
2018. febr. 14. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tegnap este nem volt víz, h akkor borotválkozz és hajat moss, ezzel is időt nyerni magadnak a mai napra? :D Ne röhögtess már. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.. :D Hát a párom megfogta velem az Isten lábát ezek szerint, h ennyire "multifunkcionális" vagyok :D

2018. febr. 14. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
Még annyi eszembe jutott, h mi szombaton megyünk bálba. Reggel 9-től 12-ig dolgozom. Kb. Délután fél1-1 lesz mire hazaérek és akkor még kajáljak, továbbá mossak hajat, csináljam meg a hajamat (hátam középig érő hosszú hajam van), sminkeljem ki magamat, öltözzek fel és ezekre 4 órám van kb., h kivitelezzem, mert aztán jönnek a barátok... :D Vajon én 4 órába beleférek?? :| :DDD
2018. febr. 14. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
61%
Kajcsit...mivel valentin nap van (de minek?), ezért a parizeres kenyérre rajzolhatsz egy szívecskét ketchuppal.
2018. febr. 14. 14:28
 17/23 A kérdező kommentje:

De képzeld volt csak az üzleti utazásom után ami szombaton kezdősött valahog jobban vágytam egy kis alvásra a saját otthonomban! :)

Nagyon multi vagy,am meg sztem menj el fodrászhoz és ő gyorsan csináél neked csini frizurát. a Sminket meg reggel meg lehet csinálni munka előtt

2018. febr. 14. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
Majd biztosan nem néznék ki hülyén a kuncsaftok előtt alkalmi sminkben 😂😂😂😂😂😂😂😂
2018. febr. 14. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom "Valcsi-napcsira" milyen "kajcsit" lehetne "vacsira"

Süss szív alakú pizzát, hipp-hopp megvan.

Vagy ha mindenképp rendelnél, akkor valami egzotikust, tengerit.

2018. febr. 14. 15:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen a munkahelyed de szerintem senki nem néz hülyének attól hogy szép a sminked.
2018. febr. 14. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!