Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy szinte csak 2 szélsőséges csoprt létezik, ha Valentin napról van szó?

Figyelt kérdés

2 fajta vélemény a leggyakoribb. "Engem nem érdekel ez a hüly.ség" a másik meg "Nem csak Valentin napon kell tudni szeretni a másikat".

Miért fáj sokaknak, hogy ilyenkor nem 100 hanem 110%-ot adnak egymásnak a párok? Ha gond van egy kapcsolatban, ettől nem lesz jobb, ha nincs, nem is lesz rosszabb, viszont van 1 nap ami picit izgalmasabb mint a többi, mert azon agyalsz, hogy mivel lepd meg a párodat. Legyen az tárgy vagy egy gesztus..

2018. febr. 14. 12:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Engem azért nem érdekel, mert ami kötelező jellegű, olyan össz népi, azt utálom. Ettől, lehet, sokkal több meglepit kap a párom, mint az, aki ilyen kötelezőre koncentrál.
2018. febr. 14. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

12:17

Miről beszélsz, egy nap? Napi szinten kerülgetem a hangosan cuppogó pettingelő párokat a bkk-n. :D A pofádba tolják, hogy na ők bizony szexuális kapcsolatban vannak és dugás leszen. Van párom, de mi tudunk egymásnak diszkréten örülni, agyfast kapok az ilyentől, már engem is zavar.

2018. febr. 14. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem annyi a valentin nap, hogy összekaptunk párommal, és ma mindenhol ezeket a nyálas szíves baromságokat látom. Amúgy nem ünnepelnénk akkor sem, ha nem vesztünk volna össze.
2018. febr. 14. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem csak ez a két fajta csoport létezik, elég sok féle véleményt hallottam már. Többnyire az emberek nem szeretik, de azt sem értem, hogy miért fáj valakinek az, hogy ha más meg ünnepli... Mindenki maga dönti el, nem? Mi a párommal rendszeresen meglepjük egymást és próbálunk a másik kedvében járni, de ettől függetlenül a Valentin napot is tartjuk, mert színesebbé teszi a kapcsolatunkat és ennyi. Szerintem a többség ezt valahogy nagyon túl reagálja. :D
2018. febr. 14. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
"Miért fáj sokaknak, hogy ilyenkor nem 100 hanem 110%-ot adnak egymásnak a párok?" - szerintem az a gáz, ha hétköznap, négy fal között 15 %-ot adnak, de február tizennegyedikén eljátsszák, hogy ők bizony a 100 meg 110 %-os álompár, akinek hiperszuper csillivilli élete van... másnap meg megy tovább a "- Mi volt ma? - Semmi..."
2018. febr. 14. 12:50
 16/21 anonim ***** válasza:
12-es egy szóval sem írtam, hogy CSAK ezen a napon. De ilyenkor mindenhonnan hallgathatom mit terveznek estére, mit vesznek egymásnak, mindezt nyálas hangvétellel.
2018. febr. 14. 12:53
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem érdekel más mit gondol, én vettem a páromnak a kedvenc csokijából és eldugtam az ágyba. Ha hazaér meg fogja találni és nagyon boldog lesz. És nekem ezért megéri. :D Hogy más szerint ez rendben van, nincs rendben, nyálas, nem nyálas, komolyan nem érdekel. :D Facebookon se lesz kint, nem ezért csináljuk az ilyesmiket. :D
2018. febr. 14. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:
42%

Egyeseknek nagyon sokféle frusztrációja lehet, ha egy Valentin-nap is képes ennyire kiborítani őket.

Nem tetszik? Ne ünnepeld! Tetszik? Ünnepeld! Ennyi.

Azt nem értem, miért nem bírják ki olyan sokan, hogy ne pofázzanak bele a világba a szánalmas nyomorukkal, hogy így xar, meg úgy xar a Valentin-nap, meg így hülyeség, meg csak a pénzről szól, meg a "virágárusok találták ki" (ez a kedvencem :D ), közben meg karácsonykor áruhitelre vesznek tévét, meg mindenféle ajándékot.

Amúgy vannak még szánalmas érvek:

- mer' a többi napon nem is szereted a párodat (akkor gondolom, más ünnepeken sem köszöntöd meg, mert még a végén kiderül, hogy te csak azokon a napokon szereted és nyilván kizárja, hogy a többi napon is szeresd)

- nem is magyar ünnep (és akkor mi van? A karácsony, a húsvét, meg a farsang sem magyar ünnep, gondolom, e logika alapján azokat sem tartod)

- csak a pénzről szól (igen, a 300 Ft-os csoki, meg a szál rózsa, vagy akármi az aztán hatalmas pénzszórás)

Szerintem minden besavanyodott, irigy ember próbálja meg erre az egy napra magában tartani a nyomorát és meglátja, neki is sokkal jobb lesz.

2018. febr. 14. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa, hogy az én véleményemet még nem olvastam itt, pedig biztos nem vagyok vele egyedül: nem kell minden szir-szart átvenni az amcsiktól vagy bárhonnét, mikor vannak saját hagyományaink, amik háttérbe szorulnak, mert hát az nem menő (vagymi)... :) Mondjuk legalább ennek keresztény gyökere van, nem mint a "Helloween" nevű másik csodának:D
2018. febr. 14. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
# 16 Nem kötekedésnek szántam.
2018. febr. 14. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!