Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy szinte csak 2 szélsőséges csoprt létezik, ha Valentin napról van szó?
2 fajta vélemény a leggyakoribb. "Engem nem érdekel ez a hüly.ség" a másik meg "Nem csak Valentin napon kell tudni szeretni a másikat".
Miért fáj sokaknak, hogy ilyenkor nem 100 hanem 110%-ot adnak egymásnak a párok? Ha gond van egy kapcsolatban, ettől nem lesz jobb, ha nincs, nem is lesz rosszabb, viszont van 1 nap ami picit izgalmasabb mint a többi, mert azon agyalsz, hogy mivel lepd meg a párodat. Legyen az tárgy vagy egy gesztus..
12:17
Miről beszélsz, egy nap? Napi szinten kerülgetem a hangosan cuppogó pettingelő párokat a bkk-n. :D A pofádba tolják, hogy na ők bizony szexuális kapcsolatban vannak és dugás leszen. Van párom, de mi tudunk egymásnak diszkréten örülni, agyfast kapok az ilyentől, már engem is zavar.
Egyeseknek nagyon sokféle frusztrációja lehet, ha egy Valentin-nap is képes ennyire kiborítani őket.
Nem tetszik? Ne ünnepeld! Tetszik? Ünnepeld! Ennyi.
Azt nem értem, miért nem bírják ki olyan sokan, hogy ne pofázzanak bele a világba a szánalmas nyomorukkal, hogy így xar, meg úgy xar a Valentin-nap, meg így hülyeség, meg csak a pénzről szól, meg a "virágárusok találták ki" (ez a kedvencem :D ), közben meg karácsonykor áruhitelre vesznek tévét, meg mindenféle ajándékot.
Amúgy vannak még szánalmas érvek:
- mer' a többi napon nem is szereted a párodat (akkor gondolom, más ünnepeken sem köszöntöd meg, mert még a végén kiderül, hogy te csak azokon a napokon szereted és nyilván kizárja, hogy a többi napon is szeresd)
- nem is magyar ünnep (és akkor mi van? A karácsony, a húsvét, meg a farsang sem magyar ünnep, gondolom, e logika alapján azokat sem tartod)
- csak a pénzről szól (igen, a 300 Ft-os csoki, meg a szál rózsa, vagy akármi az aztán hatalmas pénzszórás)
Szerintem minden besavanyodott, irigy ember próbálja meg erre az egy napra magában tartani a nyomorát és meglátja, neki is sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!