Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmem kiutazik külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem kiutazik külföldre? Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
kezdett kialakulni közöttünk valami, de mondta, hogy felmondott a régi munkahelyén, és kiutazik két hét múlva külföldre. Nagyon rosszul érintett, mert nagyon beleszerettem.

2018. febr. 11. 22:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem is beszélünk már, de azért gyakran vagyok úgy, hogy ráírnék, és megkérdezném, hogy mi újság vele. de nem tudom mit csináljak. :/
2018. ápr. 1. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ráírnék,csak szúrópróba szerűen. Legalább látod a reakcióját. Az is reakció,ha nem válaszol.
2018. ápr. 1. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Bár,hogy ha február óta nem írt rád,akkor egyértelmű,hogy nem volt a részéről komoly.Mivel hülyített így be?
2018. ápr. 1. 23:59
 14/16 A kérdező kommentje:

hát ha ír a szülinapomon, akkor megkérdezem, hogy mi van vele, de lehet direkt nem írok rá. vagy nem tudom.

csak olyan aranyos volt, és néha eléggé úgy tűnt, hogy komoly volt. csak miért kellett ezt tennie?!

2018. ápr. 2. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza azt a hozzászólást,amiben írtam,hogy elfelejtette említeni,hogy "ja,amúgy csak dugás kell most,nem több,mert nem sokára tiplizek".
2018. ápr. 2. 17:50
 16/16 A kérdező kommentje:
hát be kell látnom igazad van, bár sokkal hamarabb megismertük egymást, mint hogy megtudta, hogy kiutazik. de szerintem majd lesz ami lesz. még szerencse, hogy nem feküdtünk le
2018. ápr. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!