Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem kiutazik külföldre? Hogy éljem túl?
Menj vele,vagy utána.
Legalább is mi a párommal ugy vagyunk,vagy együtt vagy sehogy :)
Nem beszèltetek erről?
köszönöm a válaszokat :) így könnyebb egy picit.
az a baj, hogy sajnos a tanulmányaim miatt nem tudok menni, meg annyira nem voltunk közeli kapcsolatba, inkább csak alakult valami :(
Akkor szerintem zárjátok le. Velem pont ugyanez van/volt. Megismertem egy imádnivaló, kedves fiút, minden passzolt közöttünk, 2 hónapig randizgattunk, mikor elmondta, hogy megy ki Amerikába nyár végén... Én még 3 évig idehaza leszek láncolva és amúgy sem forgatnám fel az életem egy kvázi idegenért ennyire... Viszont nem vagyok távkapcsolatkompatibilis, bármennyire is tetszik.
Ha visszajön és még mindig/már megint szingli leszek, lehet, hogy találkozunk még. Ha nem jön vissza, vagy lesz párom, akkor meg tárgytalan, én nem fogok senkire vágyakozva kuporogni egyedül az ágyamban éveken át.
nagyon igazad van. szerintem én is ezt teszem.
lehet nehéz lesz, de az idő talán rendbe hozza
Velünk ugyanez volt.
Fél évig csak cseteltünk, mert nem bírtuk egymást elengedni :), aztán első randi után fél évig ingáztunk.
Egy évvel ezelőtt pedig kijöttem hozzá, és ma sem tenném másképp.
28n
Azóta valami újság?
Ha kialakulóban van valami és képes csak így elhúzni,azért nem kár,az nem szeret Téged.
Lehet,csak kufircolni akart párat,amíg nem utazik el és annyira korrekt már nem volt,hogy elmondja,"ja,amúgy most semmi komoly nem lehet,csak pár dugás,mert nem sokára lelépek".
Legalább nem pazaroltál rá éveket,annak örülj.
Hidd el,el nem tudod képzelni,mennyi pasi csinálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!