Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első randinak egy séta így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak egy séta így télen jó lenne a lánynak, akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Legfőképpen lányok válaszait várom, ja és írjatok légyszíves kort is , köszi mindenkinek !

2018. febr. 9. 16:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jo lenne. Persze utana beulni egy kavezoba megmelegedni is :)
2018. febr. 9. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
23, én örülnék neki, meg annak is ha 2 óra után átfagyva beülünk egy kávéra, teára valahova :), esetleg ha jól alakul a dolog szerintem nagyon aranyos, ha a hideg kezemet úgy fogja, hogy az ő zsebében van mind a kettőnk keze :)
2018. febr. 9. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A sétával nincs baj, szeretem. Sőt, a városban tök jó, vagy a parton, vagy ilyesmi. De ha csak azért sétáltat, mert szarrágó kitalálni valami "melegedős" programot, az gusztustalan. Velem nagyon sokszor csinálták már ezt és nagyon utálom már, hogy ha nem akarok megfázni, nekem kell meghívni a srácot.
2018. febr. 9. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Szívesebben beülnék egy forrócsokira.
2018. febr. 14. 19:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Ki mit szólna egy séta előtte, majd egy forrócsoki ?

(kort is kérek)

2018. febr. 14. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Sztem a sétálgatás,sütizés,kávézás unalmas.Sztem az egyik legjobb az lenne ha így télen elmennétek egy koripályára és ha szerencséd van a lány nem tud korizni.Ha érted....Vagy uszoda stb..tudom nem hangzanak a legromantikusabban,de ezek nagyon jó programok
2018. febr. 14. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Az othonod kozeleben jo , majd felcsalogatni ha fazik mar ;)
2018. febr. 14. 21:15
 18/19 anonim válasza:
100%
És ha szoknya lesz rajta akk is sétáltok?
2018. febr. 14. 22:19
 19/19 A kérdező kommentje:

Korizni én sem tudok annyira jól , szerintem ő jobban tud mint én . Lesz, ami lesz én sétára, forrócsokira fogom elhívni.

Kinek , hogy tetszik ? Kört is írjátok lányok !

2018. febr. 15. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!