Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthettek az érintései?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthettek az érintései? Fog még kezdeményezni vagy legalább várni? Vagy lezárta már magában és tovább lépett?

Figyelt kérdés

Szemezek egy kedves kolléganővel, aki fél éve kezdett itt.

Talán lehet, hogy vette a jeleket, mert novemberbem minden nap finoman megérintette a vállamat és a nyakamat. Ezt lehet jelnek venni esetleg? Vagy nem? Azt észrevettem, hogy más férfinak nem csinálta.

De sajnos 2 hét után ezek elmaradtak.

Utána volt egy party, ahol megérintett újra. Elhatároztam, hogy meg fogom szólítani. Amikor odajött annyira zavarban voltam, hogy nem értettem, hogy mit kérdezett.

Következő héten odajött megölelni, de akkor már annyira le voltam blokkolva, hogy kb összehúzva magam hozzábújtam, nem átöleltem. Ráadásul magasabb is nálam, így kiábrándító lehetett számára :(

Okulva ebből elkezdtem kezdeményezni, háromszor vagy négyszer ráírtam valamilyen semleges témával, hogy hátha veszi a lapot, elhív kávézni ebédelni, de sajnos nem terelődött rá. :(

Idén már olyan furcsán mosolyog, nem tudom, hogy mit gondolhat rólam.

Sajnos eddig főleg a lányok kezdeményeztek a kapcsolataimban így nem vagyok valami ügyes ebben. Ráadásul ő nem lány, hanem intelligens, határozott, erős, kiforrott, kiteljesedett, igazi nő.

2018. febr. 7. 18:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már nem tudom hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését, hiába jelzek, más nőktől kapok csak olyat, hogy csinos vagyok, szép a szemem, stb, ő már észre sem vesz 😢
2018. febr. 8. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk hívd el valahova, és ne várj tökéletes szituációra, hanem ha meglátod egyedül, bármikor.... sőt akkor is ha barátnőivel van, akkor ott lesz nyomás is rajta, és akár belehajszolhatják a igenbe.
2018. febr. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!