Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában milyen típusú férfiak vannak a nők barátzónájában?
9: Ezzel én is így vagyok! Viszont nekem csak is olyan barát-barátnőim vannak akik a haverok/barátoknak a párjai/feleségei. Ők sem vonzódnak hozzám fizikailag, meg én sem hozzájuk, de nagyon jókat lehet velük beszél(get)ni. Van egy gyerekkori barátomnak felesége meg a kollégám párja (én elébb ismertem a lányt!), azokkal sokat szoktam lelkizni, lelki támogatás (oda-vissza), javaslok dolgokat, segítek ajándék ügyben stb. :)
tl;dr: lelki nővér-húg viszony, semmi több :)
Nemrég konkrétan a régi barátom felesége annyira aranyos volt, beszélgettünk és lelkesen mesélte, hogy az egyik barátnője elvált és, hogy csinos meg egyedül van, meg nézzem meg. :)))
Van ilyen is :)
39F
Én azokat a férfiakat tekintem havernak/barátnak, akiket bírok, el tudunk dumálni, jól érezzük magunkat együtt, de nem vonz szexuálisan, és/vagy teljesen egyértelmű, hogy nem működne köztünk kapcsolat.
Pl van egy csajozógép haverom. Nagyon bírom, vicces, jó fej, tudunk sok mindenről beszélgetni, de őt kiveri a víz a párkapcsolat gondolatától is (max párszor lefekszik egy csajjal és ennyi), én meg romantikus vagyok, és mindig is a leendő férjemet kerestem, nem érdekelnek a laza kufircok. Sose merült fel bennünk, hogy "megpróbáljuk", mert minek, ha úgyse működne.
Vagy még havernak/barátnak jók azok, akik messze laknak, nagy a korkülönbség, rokonom, stb.
24/N
4-5 fiúbarátom van, az egyikük olyan, mintha az öcsikém lenne, nagyon szeretem, sokat szoktunk hülyülni, de ugyanúgy tudunk komolyabb dolgokról is beszélni. A másikkal nincs olyan nap, amikor h találkozunk, ne lenne röhögőgörcsöm minden tíz percben. Imádom, mindig feldobja a kedvemet. A harmadik egy biszex fiú (bár inkább meleg), akivel sokkal jobban el tudok beszélgetni a lányos dolgokról, mint a barátnőimmel. :D Ő az, aki értékeli a highlighteremet, az insta szemöldökömet, és a tumblr choker-emet. :D A negyedik az a fiú, akibe régebben szerelmes voltam. Btw vele veszítettem el, de abszolút nem bántam meg, sőt, kifejezetten örülök neki, mert bár ő azóta kiköltözött külföldre, továbbra is tartjuk a kapcsolatot és tök jó barátok vagyunk. Röhögni is és lelkizni is szoktunk. Az ötödikkel igazából fogalmam sincs, mért vagyunk "barátok". Eleinte ő akart többet, aztán én. Végül ő rakott engem a barátzónába.
De a múltban is olyan fiúhaverjaim voltak, akikkel sokat nevettünk, hülyültünk, poénkodtunk. Szóval röviden, a kérdésre válaszolva, hogy milyen férfiak vannak a nők barátzónájában: jófejek, akiknek van humoruk. :D
Elméletkifejtés:
Nem azért jófiúk, mert szükségük van valamire, nem azért jófiúk mert előnyt akarnak szerezni, hanem azért mert értéket adnak. Ami lehet egy kedves szó, egy jó gondolatmenet, egy jó beszélgetés, akár egy önzetlen italmeghívás.
Amiről eszembe jutot.... az ajándékok kitekert módon való használata.
Ajándékot azért adunk mert jól esik. Nem azért mert, várunk majd valamit cserébe. Ha valamit cserébe vársz akkor inkább ne ajándékozz. Szóval akkor hívd meg a nőt piára ha nem vársz cserébe és meglepő módon így "hajlandóbb" lesz veled lenni.:D Nem szabad alábecsülni a nők intuícióját. Hamar kiszagolják ki bűzlik és ki az aki eredeti.
#17: "Nem szabad alábecsülni a nők intuícióját. Hamar kiszagolják ki bűzlik és ki az aki eredeti."
Ezek az intuíciók épp szervizben vannak, amikor naponta jönnek nőktől a kérdések, hogy vajon mit akarhat a férfi és ugye szeret, ha naponta megver? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!