Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a tényleg mutatós és szép nőket tipikusan valami drágább nyugati autóban látom általában?

Figyelt kérdés

Bmw, audi, merci, proche és hasonlók

Van, hogy ők vezetik, de általában azért inkább egy menőmanó, vagy valami gengszterforájú emberke mellett villognak. Ezek a nők ennyire sikeresek a szakmájukban, vagy mire kapnak ennyi hitelt, hogy ezt megengedhessék maguknak ? Egyébként a jelenség elég érdekes mindennap látom a városban dögivel. A legszebb nőket szinte mindig ilyen autókban látom.

#összefüggés #szépautó
2017. okt. 26. 20:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Azok lehet, hogy mutatósak, de nem nők, csak éretlen kislányok.

Japán autók forever.

2017. okt. 26. 20:33
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted mitől mutatós valaki? A ruhák, kencék, szolárium, arckezelés, ajakfeltöltés ingyen van? Akinek fussa ilyesmire, annak nyilván jó autóra is fussa.
2017. okt. 26. 20:34
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
5 eve meg en sem ilyenben ultem, de jelzem, ugyanazzal a ferfival! ;)
2017. okt. 26. 20:39
 4/23 anonim ***** válasza:

Porsche khm :) Hitelt mégis mire kapnának?

1. Alapból is gazdagok, jó munkával rendelkeznek és tudnak ilyen autót vásárolni.

a,Mivel gazdagok a saját korukben ismerkednek ami azt jelenti hogy a férfi is tehetős és megengedheti magának a drága autót.

2. Nem gazdagok csak hitelből, testi munkából, kulfoldi munkabol vásárolták az autót vagy ajándékba kapták (ha a csajok vezetik).

3. Mivel jól néznek ki - ezt el is ismered - megtehetik hogy olyan férfiakkal ismerkedjenek akik tehetősek és drága autójuk van. Ha megkaphatják a pénzes pasit miért érjék be egy átlagos keresetűvel?

5/23 anonim ***** válasza:
90%
#1 A Lexusokban meg az Infinitikben is szinte mindig szexi csajok ülnek :D
 6/23 anonim ***** válasza:
Ez megint Earth 2 lesz, nem az én dimenzióm.
 7/23 A kérdező kommentje:
# 5 Ez igaz, tényleg így van.
2017. okt. 26. 20:40
 8/23 anonim ***** válasza:
+ Lehet hogy kozos munkabol vásároltak a drága autót. Hogy ha engem is látsz a baratommal kb. ezt gondolhatod pedig kozos munkabol vasaroltuk.
2017. okt. 26. 20:41
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Törd meg ezt az ősi átkot! Vegyél egy drága kocsit és furikázz benne ronda nőket.
2017. okt. 26. 20:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Megtenném de két komoly akadálya van ennek:

1) Nem vagyok ennyire tehetős

2) A csúnya nőknek sem kellek, mert túl magas vagyok és dagadt.

2017. okt. 26. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!