Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a tényleg mutatós és szép nőket tipikusan valami drágább nyugati autóban látom általában?
Bmw, audi, merci, proche és hasonlók
Van, hogy ők vezetik, de általában azért inkább egy menőmanó, vagy valami gengszterforájú emberke mellett villognak. Ezek a nők ennyire sikeresek a szakmájukban, vagy mire kapnak ennyi hitelt, hogy ezt megengedhessék maguknak ? Egyébként a jelenség elég érdekes mindennap látom a városban dögivel. A legszebb nőket szinte mindig ilyen autókban látom.
A kérdező kommentje:
Megtenném de két komoly akadálya van ennek:
1) Nem vagyok ennyire tehetős
2) A csúnya nőknek sem kellek, mert túl magas vagyok és dagadt.
Szóval csak böki a csőrőd...
1, Tegyél ellene: képezd magad, menj külföldre, probálkozz saját céggel vagy lottóz
2,Ha dagadt vagy azon tudsz változtatni rendszeres mozgással és étrenddel.
Vastagcsontú is vagyok nagyon nehéz lefogynom már próbáltam de nem ment. Nem ez a lényeg.
A saját céghez olyan ötlet kéne amit megvesznek az emberek, van ilyened esetleg ?
Annyira veszettül unalmas már ez a rinya a cicababák után.
Vegyél egy luxus kocsit és ültess bele egyet!
Èn nem tudom mi az a "proche", de kell egy!!!!
(Igènyes szèp, magabiztos vagyok, van egy görkorcsolyám, egy mountain bike-om ès egy 10 èves Swiftem)
Megj: a mai trollkèrdès- felhozatal gyengusz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!