Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most komolyan baj az, hogy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan baj az, hogy 18 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom? L

Figyelt kérdés

Mindenki hülyének néz. A környezetemben senki sincs így , mindenki volt mar 1-2 fiúval de ismerek olyat is aki 5-el. Engem nem erdekelnek ők, akkor más miert foglalkozik velem?

Ez tényleg olyan nagy baj?

Hozzá teszem lehetett volna már nem egy nem kettő nem három!

2018. jan. 30. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem baj!! Mindenkinel maskor jon el. Te komolyabb vagy, es nem fekszel le csak ugy barkivel bulibol,mint mas lanyok. Nagyon fiatsl vagy, majd te erzed, hogy mikor akarsz part es mikor nem.26n
2018. jan. 30. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekik baj, neked meg nem kell, hogy az legyen. Téma lezárva :)
2018. jan. 30. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, hogy nem volt még barátod.. Ez csak a mai tinik körében lett divat, hogy minél több sráccal jöjjenek össze (Tisztelet a kivételnek). Ha készen állsz, jön egy olyan fiú aki igazán tetszik, majd lesz kapcsolatod, annak nincs értelme, hogy összejöjj valakivel akibe nem vagy szerelmes csak, hogy elmondhasd már neked is volt pasid. :)

Ne foglalkozz azzal ki mit mondd, neked legyen jó.

20L

2018. jan. 30. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem
2018. jan. 30. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok, naponta kapom az ajánlatokat,de egyik sem mozgat meg... Szerintem megéri, ha nem is a nagy Ő-re várni, de egy olyanra, aki tényleg komolyan gondolja veled és megvan a kölcsönös vonzalom is persze... Előbb-utóbb úgyis lesz ilyen, szóval ne rágódj ezen, a többit meg sz... le.:D
2018. jan. 30. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
nem gáz, ritka, egyedi de nekem meg még alap is
2018. jan. 30. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is alap.
2018. jan. 30. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha új emberrel találkozol, szerintem szimplán csak nem kell elmondani. Elsőéves vagyok egyetemen, előtte nem volt barátom, max egy csókig jutottam el, de abból is csak kettő volt. Ha valaki kérdezte, hogy van-e barátom, azt mondtam nincs, és ennyi, nem firtatta tovább senki, ha meg mégis, mondtam hogy igen de már régen volt. Úgy döntöttem nem fogok magyarázkodni, bár nem tartom magam gáznak emiatt, sőt, örülök. Most egyetemen megismertem egy srácot, másfél hónapja együtt vagyunk, neki elmondtam persze, egyáltalán nem bánta, sőt, örült neki és tisztel érte. 19/l
2018. jan. 31. 00:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen nekem sem volt bár lehetett volna.

Senki sem nézett emiatt hülyének :D mondjunk az is igaz, hogy nem tárgyaltam ezt ki mindenkivel. Miért beszélsz erről másokkal?

Saját dolgod, döntésed. Ne foglalkozz azokkal, akiket ilyen mélységesen érdekel a magánéleted. Semmi közük hozzá, főleg ha nem te hozod fel a témát.

2018. jan. 31. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!