Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan baj az, hogy 18 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom? L
Mindenki hülyének néz. A környezetemben senki sincs így , mindenki volt mar 1-2 fiúval de ismerek olyat is aki 5-el. Engem nem erdekelnek ők, akkor más miert foglalkozik velem?
Ez tényleg olyan nagy baj?
Hozzá teszem lehetett volna már nem egy nem kettő nem három!

Egyáltalán nem baj, hogy nem volt még barátod.. Ez csak a mai tinik körében lett divat, hogy minél több sráccal jöjjenek össze (Tisztelet a kivételnek). Ha készen állsz, jön egy olyan fiú aki igazán tetszik, majd lesz kapcsolatod, annak nincs értelme, hogy összejöjj valakivel akibe nem vagy szerelmes csak, hogy elmondhasd már neked is volt pasid. :)
Ne foglalkozz azzal ki mit mondd, neked legyen jó.
20L

Ennyi idősen nekem sem volt bár lehetett volna.
Senki sem nézett emiatt hülyének :D mondjunk az is igaz, hogy nem tárgyaltam ezt ki mindenkivel. Miért beszélsz erről másokkal?
Saját dolgod, döntésed. Ne foglalkozz azokkal, akiket ilyen mélységesen érdekel a magánéleted. Semmi közük hozzá, főleg ha nem te hozod fel a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!