Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem veszik komolyan a nők szerelmét?
Egyesek olyan taplók tudnak lenni, pl itt ha egy nő szerelmes és kiír erről egy kérdést, akkor olyanokat válaszolnak neki, hogy "majd jól megdug, haha", vagy "biztos csak a jóképűsége miatt szereted". Mintha nem is feltételeznék, hogy egy nőnek is vannak érzései.
Persze nem a gyakoriból kell kiindulni, de vannak ilyenek a való életben is.

Ha egy nő szerelmes, az egy érzelmi dolog, nyilván lehet mély, viszont ha egy férfi vallja be, hogy szerelmes egy nőbe, akkor az sok esetben tényleg nagyon mély. És az ilyet nem veszik komolyan a nők, belerúgnak, mondván hogy nem férfias... és hogy hogy lehet ilyen gyenge. Az itt leírt sztorikból is ez látszik.
Az ilyeneket teszik barátzónába. Ha érzéketlen a férfi, akkor az a baj, ha szerelmes akkor meg elmegy tőle a kedvük. Részben ez a magyarázat szerintem.

Nem szoktam itt ilyeneket kiírni.
Viszont rengeteg nő barátom van, és már régen leszoktam arról, hogy figyelmeztessem őket arra, mikor ezer kilométerről látom, hogy a pasas csak megdugni akarja, vagy megszerezni hosszabb távra, de nem társnak, hanem inkább trófeának, amit lehet mutogatni a haveroknak, üzleti partnereknek, de amúgy a csaj neve kuss.
Mindig megsértődtek rám, pedig 10 esetből 8-ban igazam volt, 1-1 esetben meg én tévedtem, hogy a rendes srác mégis csak szexre ment, vagy pont fordítva, kiderült, hogy tényleg rendes akiről én mást feltételeztem.
Hidd el, ha elég nőismerősöd van, akkor megszokod, hogy 90%-ban katasztrofális szempontok alapján döntenek, majd sírnak, hogy csak arra kellettek
Tudod egy gyönyörű barna szempárba bele lehet szeretni, fel lehet izgulni rá, de a barna szín még semmit nem árul el arról, hogy az illetőnek párkapcsolati téren fontos tulajdonságai vannak, még akkor sem, ha éppen fülig szerelmes érzéseket táplálás egy génvariáns iránt.

Nyílván a "majd jól megdug" válaszokat azokra az idióta kérdésekre kapjátok, ahol világosan látszik, hogy a másiknak csak arra vagytok jók. Ezekben a kérdésekben hosszan bizonygatjátok, hogy a másik is nagyon szeret, ennek ellenére nem akar komolyat. Aztán elkezditek mentegetni, hogy szegényke sokat csalódott, kihasználták, fél az elköteleződéstől blablabla.
Akinek nincs elborulva az agya, látja, hogy ennek köze nincs a szerelemhez és mire megy ki. Az, hogy a kérdezőnek is viszket, szintén nem szerelem, de ezt is imádják ráaggatni mindeféle hülye fellángolásra/vonzódásra.
Igazából senkit nem érdekel, legyél "szerelmes", legyenek érzelmeid, de ha itt kiírod, akkor fogtok ilyeneket kapni. És nem csak férfiaktól, pont.

8as jól mondja.
Istenem, hány olyan kérdés van (akar harmincas, negyvenes nőktől), hogy hosszasan leírja, hogy mennyire nem figyel rá a pasi, hogy kapcsolatban.vannak, de csak akkor keresi, ha szex kell neki, hogy van más is a képben, sőt, akar leírja azt is, hogy a férfi konkrétan közölte, hogy semmi komoly.
Majd a 2 oldalas leírás után mint valami szerelmes Disney-hercegnő, csillogó szemekkel megkérdezi, hogy ugye szerintünk is szereti valójában a férfi, de vajon akkor mi lehet az oka, hogy alázza, csalja, csak dugja?
Mintha a saját leírását nem tudná elolvasni. És utána felháborodik mint most a kérdező, hogy de ő szerelmes, és bizonyára a pasi is, csak a gyk népe irigy proli, és nem értik őt meg.
Az ilyeneknek egyébként csak annyit szoktam irni, hogy olvassa már el a saját leírását a “kapcsolatukról”, de eddig egy esetben fordult elő, hogy a nő megköszönte, hogy megtette, és tényleg, ő maga is leírta az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!