Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy alapból egy flörtölös, vagány csaj vagyok, de amint szerelmes leszek valakibe teljesen szétesem, onnantól cuki vagyok, és sebezheto?
Figyelt kérdés
Imádok független lenni, pasizni. De ha beleszeretek valakibe, akkor évekig képes vagyok rajongani érte, meg sem látok mást. De amint elmúlt a szerelem, már pillantgatok félre. Mindha 2 személyiségem lenne, vagyis értitek mire gondolok. Más is van ezzel így? 22/L2018. jan. 29. 21:48
3/6 anonim válasza:
Én férfiként vagyok ilyen. Határozott vagyok, közvetlen, kommunikatív.
Ha viszont megtetszik egy nő, akkor annyira félénk vagyok, hogy a kezdeményezésére se merek még jeleket se küldeni.
4/6 anonim válasza:
Ebben semmi rendkívüli nincs. Ilyen a szerelem. Az érzelmek eluralkodnak az emberen. Olyankor teljesen kicserélődünk, még mi magunk is meglepődünk, milyen új arcaink jönnek elő. Igen, ilyenkor nagyon sebezhetőek vagyunk, emiatt meg lehet járni a mennyországot, de brutálisan nagyot is lehet zakózni...
5/6 anonim válasza:
En is ilyen vagyok sajnos. En vagyok a vagany, laza csaj alapjaraton, aztan meg semmi perc alatt fordulok egyet, ha szerelembe esek (de csak a kapcsolatban). Evekre taccsra tesz egy szakitas. 1 ev mire nagyjabol osszeszedem magam, aztan mar ugy megvagyok, de maganyos esteken meg evekig sirok, szenvedek, depizek, osszeszakadok... pedig altalaban nagyon felesleges, mert en is tudom, hogy jobban jartam a pasi nelkul vegul, de meg se latok senkit, mint ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!