Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez már nyálas vagy csak a nők fejében létezik ez?
Még sosem fordult velem elő olyan helyzet,hogy tetszik egy pasi és én is neki. És a folyamatos találkozgatások/összetalálkozgatások során (nem randi) el kezd bennem (és persze benne is) valami mocorogni. Például, ha egymás közelében vagyunk (akár tánc közben vagy egy szűk helyen) mindketten érezzük, hogy forró a levegő. (És ezt lehet látni a másikon is.) Mivel még ilyet nem éltem át nem tudom,hogy ez szerelmi alapon vagy inkább szexuális alapon működne.
Férfiak van ilyen vagy ez csak a filmekben van? És ne is keressem ezt az érzést a kapcsolataimban? Randi, jó probálunk beszélgetni a nővel, egy kis kedveskedés (virág csoki...) majd irány az ágy és akár pár hónap múlva már beszélgetés is nehezére esik a pasinak.( nem általánosítani,csak akikkel én találkoztam) Magától semmit nem csinál,nem jut eszébe semmi…
L
"nem tudom,hogy ez szerelmi alapon vagy inkább szexuális alapon működne"
A szerelem eleve szexuális alapon működik, különböző hormonok együttes hatása okozza.
Nekem ilyen langyos tedd ki hadd hűljön kapcsolat akkor se kéne, ha utánam dobnák.
Szerintem ha nem mozgat meg a másik semmit sem benned, akkor fölösleges sz-rakodni vele. Mármint, mondom, egyén függő, ki mit keres egy kapcsolatban, de én inkább vagyok egyedül, mint egy középszerű semmilyen kapcsolatban, és inkább vagyok rövidebb ideig egy viharosabb, de szenvedélyesebb kapcsolatban, mint évekig egy dögunalomban.
Lehet a pasik nem így írják le, mint te, és lehet, te az első látásra szerelemről beszélsz, tudja a franc,de a pasik is eltérő szinten vonzódnak az emberekhez, szóval biztos lehetsz benne, hogy náluk is van olyan, hogy meglátják valakiben azt a pluszt, amiről te beszélsz.
Sok olyan pasi van, aki évek múlva is ugyanolyan figyelmes és kedves, mint az udvarlási fázisban, csak már az elején sem kell kevesebbel beérni és egyértelművé kell tenned a számukra, mit vársz el.
Azért az oldalon ilyen kérdésekben figyeld a százalékokat is. Lehet nem a megfelelő ember véleményét fogadod el.
Nekünk ez működött a párommal. Pillanatok alatt egy hullámhosszon voltunk és bármiről tudtunk órákig beszélgetni hogy a hülyülésről ne is beszéljek. Meg volt az a valami mind a kettőnk részéről. Ezután még sokáig csak találkozgattunk de még nem randi címén bár mindketten nagyon vártuk az esti kutyasétáltatás vagy a padon ülős beszélgetést. Aztán persze megvolt a csók és egyre gyakrabban találkoztunk randiztunk végül összejöttünk ezt követően pedig lefeküdtünk.
De az hogy az elején ennyire meg van minden nem jelenti hogy mesebeli lesz a befejezés is. Mi azt hiszem nem vigyáztunk eléggé arra a "valamire" amit a legelején megtaláltunk.
Voltak olyan fiúk akikkel nagyon nem volt meg ez a közös hullámhossz. Az egyik ilyennel össze is jöttem. Hiba volt, ma már nem tenném. Ha úgy alakul hogy újra szingli leszek enélkül az egymásra találás nélkül semmiképp nem ugrom bele egy kapcsolatba.
Nem, ilyen nem csak a romantikus filmekben van. A magam példájából kiindulva, elég különleges férfirípus az esetem. Az a kicsit kalandvágyó, szentimentális fajta, akinek ha most este azt mondom, hogy holnap semmi dolgunk úgysem, menjünk világgá, vállat von és már pakolunk is, hogy stoppolva eljussunk akár Bécsig, vagy aki képes megvárni a hajnalt a Gellért-hegyen beszélgetve egy palack bor mellett. Vagy akivel együtt tudunk valamit gyártani, és most nem feltétlen az ikeás bútorok összeszerelésére, hanem valami kreatívabbra gondolok. Igen, kétségkívül ritka. És hányan, de hányan mondták, hogy ne keressem, adjam fel, ez bullshit, a romantikus maszlag. Ahha. Hittem nekik? Nem. Én ilyen férfi mellé illő nő lettem inkább. Ennek 4 éve, azóta a párom egy ilyen és igen, nem két nap volt, hanem 5 év, mire megtaláltam.
Minden programunkat ugyanazzal az izgatott bizsergéssel várom. Előtte pedig nála talán sokkal jóképűbb és jól keresőbb, népszerűbb férfiakkal úgy mentem randira, hogy csak konstatáltam magamban, hogy ahha, de jó, mi most randizunk.
Ő is így érez, nem kell aggódni, 2 nap után már nyaggat és imádom hallgatni, mikor magához ölel, hogy zakatol a szíve. Ő mondta azt is, hogy a sok "patkány" miatt azt hiszik az emberek, hogy ez megjátszás. Nem. Csak tudod van pár pasika, aki valamiért azt hiszi, hogy az a normális férfi-lét (ez meg homoszexualitás), ha valaki dugni jár a nőhöz és azért kedveskedik neki, hogy széttegye a lábát. Ezek szerint a "férfiak" szerint a házasság is csak egy csapda. És a kiadások is csak pazarlás. Nálunk szó sincs és nem is volt ilyesmiről.
Szóval lányok, ne. Igenis tartsátok magatok ahhoz, amire vágytok. Hány elfuserált, félresikerült, langyos randim volt nekem is. Igen, volt olyan köztük, akivel akár összejöhettem volna, mert nem volt rossz... De jó sem. Van hozzám illőbb férfi is. :) Egy ilyen csodabogár, akit más hülyének néz és engem is álomvilágban élő, idióta elkényeztetett hercegnőnek gondolt.
Nem ők lesznek végső soron igazán boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!