Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találja meg az ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találja meg az ember a párját?

Figyelt kérdés
Èlőben nem jò,mert vagy sietni kell vagy nem ismerjük annyira egymást,hogy a szerelemről beszéljünk. A tàrskereső oldal egy àtverès. Balaton Soundon lehet,de az csak èvente egyszer van.
2018. jan. 29. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy idézet:

"Akit neked szánt az ég, azt még az ördög is talicskán tolja utánad."

2018. jan. 29. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Soundon inkább kósza numerát lehet találni, nem? :D

Amúgy nekem pl élőben sikerült - közös ismerős által.

2018. jan. 29. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

En konkrétan ezen az oldalon ismertem meg a páromat, mert nyitott voltam.

Szerinted ciki a netes ismerkedés, szerintem ciki a Soundos ismerkedés ;)

23/N

2018. jan. 29. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Van szingli baratnőd aki szeretne megismerkedni egy normális férfival?

25 éves vagyok és nem vagyok csúnya.:)

2018. jan. 29. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudod hogyan kell beszélni.

Ennyi.

Akárhol lehet. Odamész, megmondod, az alapján amit láttál belőle, jobban megakarod ismerni. Ezt addig, amíg a másik is akarja, és itt már csak gyakorolni kell, h ne mondj olyan baromságot, h ne lehetne valamiről beszélni, mert nem ismeritek egymást.

2018. jan. 29. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 8 éven belül 4 alkalommal sikerült bele keverednem a jelenlegi páromba. Először 8 évvel ezelőtt egy közös barátnő buliján láttam meg, akkor kapcsolatban voltam, nem történt semmi, csak a vele töltött beszélgetős idő bele égett az agyamba.

Utána 6 évvel ezelőtt, szintén a közös barátnő kertipartiján. Akkor randira hívott, 2 hónapig randiztunk majd szakított velem. Én ekkorra hulla szerelmes voltam.

Majd 3 majdnem 4 évvel ezelőtt a közös barátnő által :D Amsterdamban. Aztán innen volt szexkapcsolat, nálam továbbra is hulla szerelem évek óta, majd kitalálta, hogy mégsem akar semmit tőlem, szakítsunk. De nem bírtuk egymás nélkül így újra szexkapcsolat, végül észhez tért és szerelmet vallott.

Szóval hosszú út vezetett a közös életig de itt értek egyet az elsővel, hogy az ördög nagyon tologatott minket :)

2018. jan. 29. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyenek az adottságaid. Ha pl. jóképű vagy, akkor bárhol meglelheted, úgyis kezdeményezni fognak nálad a nők. Ha nem vagy jóképű, vagy pénzes, akkor nagyon nehezen, vagy sehogy.
2018. jan. 29. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam is tolta az ördög. Először oviban. Belé voltam legelőször szerelmes. Aztán eltelt 25 év és mikor már szinte el os felejtettem hogy a világon van,

ismét tolta utánam mintha azt mondaná: "valamit elfelejtettél itt a párod" :D Nemsokára összeköltözünk. :)

2018. jan. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!