Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek van jelentőségük vagy nincs?
Egy kapcsolatban sokszor alakulnak a felek, változhatnak is valamennyire. Nekem ez az első kapcsolat, amiben vagyok, így nem vagyok tapasztalt e téren.
Annak van jelentősége, ha például a barátom eljön velem olyan programra, ahova előtte évekig nem járt? Először nem is volt kedve eljönni, aztán annak ellenére, hogy mondtam hogy kényszeríteni se akarom, mégis eljött. A másik, amit hozhatnék példának, az a főzés. Tud néhány ételt főzni, bár nem sok mindent. Amúgy nem szeret különösebben főzni meg sütni, most mégis ő találta ki hogy próbáljunk ki egy új ételt (elkészíteni) együtt.
Egy kapcsolatban ha a 2 fél egymás miatt kezd el új dolgokat csinálni, vagy visszahozni régi szokásait az így önmagában nem jelent semmit? Vagy utalhat a kapcsolat minőségére?

Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából, (bocsi ha hülyén fejezem ki magam), magam sem tudom néha hogy valami egy kapcsolatban csak "simán normális" szóval természetes...vagy "több mint normális".
Bocsánat a zavaros megfogalmazásért.

Nincs olyan, hogy normális, vagy hogy több, mint normális. Ennyi alapján meg plane nem lehet megítéln
Légyen annyi önbizalmad, hogy ne egy halom idegen kelljen ahhoz, hogy jónak érezd a kapcsolatot és külső viszonyítási pontokat használj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!