Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg egy párkapcsolatban mindig valaki szeret, a másik meg elviseli. Nálatok ki az, aki szeret, és ki az, aki elviseli?
Kérdező: nyugodj meg, az itteni hőzöngők a 'szeret' felek a kapcsolatban, a párjuk meg az elviselő.
Amúgy igen, az nagyon ritka, hogy két fél épp egyformán szereti egymást. Az sokkal gyakoribb, hogy aki előtt nagyon ott van a rózsaszín függöny, az ezt nem akarja látni.
Hosszú távon nem egészséges az, hogy valaki szeret, a másik meg elviseli. Nálunk ez váltakozik. Van, amikor úgy érzem, ő ragaszkodik hozzám jobban (én is nagyon szeretem őt, de van, amikor jól megvagyok kicsit magamban, vagy nem keresem épp a társaságát, félrevonulok a lakásban tőle és ő jön oda ölelgetni meg "nézzünk már meg valamit, cicu"), van, amikor meg én vágyom arra, hogy hozzábújjak, átöleljem és ő "csak" mosolyogva fogadja a közeledésem. Mindketten fontosak vagyunk egymás számára, ez tökéletesen megmutatkozik, ha régóta nem látjuk egymást, vagy veszekedés után mikor kezdeményezzük a kibékülést... Ugyanakkor egyikünk sem függ a másiktól, van saját élete, saját elfoglaltságai, saját kötelessége, nem vetjük magunkat alá a kapcsolatnak, csak élvezzük és ragaszkodunk egymáshoz.
Nem tartom reálisnak (vagy ha reális is, egészségesnek semmiképp), hogy tartósan álljon fenn ez a "szeret-elviseli" reláció az egyik fél szemszögéből.
22N 27F
Minden normális párkapcsolatban változó a felek szerelmének mélysége. Hiszen még a hormonok is bekavarnak! A telihold is! A munkahelyi stressz, vagy egy "mérgezőbb" kaja is.
De nincs is ezen mit méricskélni. Imádjuk egymást évtizedek óta, és kész!
59F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!