Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti problémának éreznétek, ha minden másnap találkoznátok a párotokkal, és nem naponta?
Nemis értem, mi a jó abban, ha állandóan egymás nyakán vagytok. Önálló emberi lények vagytok, van saját életetek, kötelezettségeitek, nem kell egymástól függeni. Amíg nem éltek együtt, addig szerintem úgy egészséges, ha kb heti 3x találkoztok. De az akkor tartalmas program legyen, meg együttalvás. A többi napot tölthetitek egyedül, barátokkal, családdal, van így idő a tanulásra is rendesen, ha még suliztok. Nekem egyszer volt olyan kapcsolatom(az első), mikor sülve-főve együtt voltam a barátommal, mikor nem, akkor egész nap chateltünk, de ez beteges szint volt, elhanyagoltuk a tanulást, a barátokat, a kötelezettségeinket, csak egymásért voltunk. Tinikorban ez még elnézhető, de felnőtt emberek ne viselkedjenek így, szerelem ide vagy oda.
Nem a mennyiség számít, hanem a minőség, inkább ritkábban legyetek együtt, de az tartalmas és különleges időtöltés legyen, minthogy egymásra unjatok a folytonos együttléttől.
Köszönöm szépen a legutóbbi kommentelőknek is a választ!
Az összeköltözésbe eddig azért nem vágtunk bele, mert nekem hosszú hónapok óta nem sikerült még állást találnom, ha nekem is lenne állandó jövedelmem, akkor már együtt élnénk, ez szerepel is a terveink között. Nem szeretném, hogy eltartson, pofám sem lenne rajta élősködni, úgyhogy addig továbbra is a családommal lakom, melyet egyébként 8 hónapnyi együttjárásnál nem is tartok problémának. Szerintem is úgy egészséges, ha az embernek van élete a párján kívül is, hiszen ott vannak a rokonok, barátok, az iskolai/munkahelyi kötelezettségek, valamint az egyéb szabadidős tevékenységek és elintéznivalók, melyekre fontos időt szánni. Illetve ha nekem is volna munkahelyem, akkor szintén nem lennénk együtt 0-24-ben. Ezeket tekintve, ha minden rendben a pár két tagja között, akkor jóval kevesebb az esélye, hogy egymásra unnak, hiszen tudnak egymásnak hiányozni, és tartalmas lesz az együttlét, nem egy monoton napirend lesz az egész. És mindennek semmi köze az érzésekhez, hiszen ugyanúgy megvannak, sőt erősebbé válnak. Nekem ezek a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!