Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg tetszik vagy ez valami vicc?
Friss kapcsolatban vagyok még az új barátnőmmel, igazából ő gyönyörű minden szinten, számomra abszolút ideál és nagyon szeretem, vagy fél évig ismerkedtünk mielőtt összejöttünk volna, szóval nagyon jó érzésem van vele kapcsolatban, szerintem tényleg összeillünk.
Viszont én nem vagyok ronda legalábbis nem tartom magam annak arcra, viszont... Régen sokat sportoltam de már évek óta nem, és a testem hát... Szóval nem a legideálisabb szobor szerű test meghíztam mondjuk így, de nem durván csak én sosem voltam ilyen, barátnőm meg nagyon sportos, vékony és sokat edz. Ennek ellenére azt állítja tökéletes a testem, szex közben is nagyon izgatja, fogdos meg taperolja, szerinte ez a legszexibb és jobb mint a kockahas.
Vajon tényleg így gondolja vagy csak szerelmes és azért? Mert akkor ha épp kockahasam lenne akkor az lenne az ideál. Jó hiszek neki csak furcsa, én ilyenről még nem hallottam, hogy valakinek ne az tetszen a legjobban.
Én már megtanultam hogy nem szabad hinni, bármit is mond. Így az az elsődleges hogy én érezzem jól magam a bőrömben.
hasonlóképpen voltam, kicsit felszedtem, emellett nem gyúrtam ész nélkül, csak úgy épphogy, szükséges erőnléti szint fenntartása érdekében.
Én is azt hallgattam hogy ő hogy szereti ezt, teljesen jó a testem, stb.
Aztán mikor egyik nyáron meglátta a szomszéd embert félmeztelenül, aki elég komolyan ki van gyúrva, egyből elkezdte csorgatni a nyálát, meg is jegyezte hogy milyen jó teste van a fickónak. Na azóta nem hiszek az ilyen maszlagnak hogy "te pont így vagy jó ahogy vagy".
Dehogy vagyok jó! Duma!
#12 Tessék egy kis önbizalmat építeni. Attól, hogy te pont úgy vagy jó, ahogy vagy, még ő sem lesz vak.
Tudod, ez olyan, mint amikor ti megnéztek egy s*egget vagy mellet az utcán, és utána elfelejtitek. Nőknél is van ilyen.
Nem minden lány bukik az izmos pasikra. Nyugi tetszel neki.
Hány évesek vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!