Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ez tényleg tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez tényleg tetszik vagy ez valami vicc?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok még az új barátnőmmel, igazából ő gyönyörű minden szinten, számomra abszolút ideál és nagyon szeretem, vagy fél évig ismerkedtünk mielőtt összejöttünk volna, szóval nagyon jó érzésem van vele kapcsolatban, szerintem tényleg összeillünk.

Viszont én nem vagyok ronda legalábbis nem tartom magam annak arcra, viszont... Régen sokat sportoltam de már évek óta nem, és a testem hát... Szóval nem a legideálisabb szobor szerű test meghíztam mondjuk így, de nem durván csak én sosem voltam ilyen, barátnőm meg nagyon sportos, vékony és sokat edz. Ennek ellenére azt állítja tökéletes a testem, szex közben is nagyon izgatja, fogdos meg taperolja, szerinte ez a legszexibb és jobb mint a kockahas.

Vajon tényleg így gondolja vagy csak szerelmes és azért? Mert akkor ha épp kockahasam lenne akkor az lenne az ideál. Jó hiszek neki csak furcsa, én ilyenről még nem hallottam, hogy valakinek ne az tetszen a legjobban.

2018. jan. 24. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
TE tetszel neki, amilyen épp te vagy, az az ideálja. Szeret. Ennyi.
2018. jan. 24. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

#1 valaszolonak tökeletesen igaza van.

Ha viszont te nem erzed jol magad a börödben, akkor hajra, tudod, mi a dolgod. Tudod azt is, hogy nem fogsz egyik naprol a masikra kikockasodni es lesz ideje hozzaszokni.

2018. jan. 24. 12:52
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha nincs probléma, gyártasz?
2018. jan. 24. 12:52
 4/16 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy engem is feszélyezne, ha dagi lennék és kényelmes, a párom meg sportolna folyton. Mondjuk ilyen nem fordulhatna elő, mert alapból vékony vagyok és edzek is, de ilyen esetben már csak miatta is nekiállnék edzeni.
2018. jan. 24. 12:54
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell kockahas nekem. Nem izgat. A szerelmem izgat. Amíg nem egy hatalmas hájpacni, (10 kg felesleg az már gáz) addig totál lázba tud hozni kocka nélkül. Mert ő az, mert az ő hasa, és mert őt foghatnám és ölelhetném.

Nő vagyok

2018. jan. 24. 13:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes. Én is az vagyok a barátomba, aki kicsit ducibb, mackósabb alkat, de nála szexibbet az ég világon el nem tudnék képzelni.:D

Örülj neki;)

2018. jan. 24. 13:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Persze, én is többre ertekelem a normal testalkatot vagy ha valaki nagyobb darab az edzestol de nem a szálkás, mint a kocka hasú Gizda gyerekeket. A magyarázat egyszerű, lehet. A baratnod is így gondolja, nem tudnek egy jó izut enni vele sehol mert játszana a fejet h ő csak csirkemellett eszik rizzsel esetleg zoldsegkorettel, ha én este 11kor kívánok meg egy kis KFC-t tuti úgy nézne rám mint a Veres rongyra...😂 Pedig én is sportolok de én a kerekdebb formákra megyek mint a szalkasra
2018. jan. 24. 13:28
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Két eset van vagy annyira szerelmes beléd úgy összességében hogy szexi neki ez is, vagy pedig a mackósabbra bukik alapból. Számomra pl kifejezetten vonzó a sovány testalkat kevés izommal, nem az a tipikus szobor szerű kigyúrt test tetszik amit a közízlés ideálisnak tart.
2018. jan. 24. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
41%

Nekem nem tetszik. En a kigyurt sovany izmos szobortestet szeretem.

Szerelmes es nem lat. Olyankor minden szepnek tunik. Javaslom,h addig dzepen gyurd ki magad.

N

2018. jan. 24. 13:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bukok a kigyurt pasikra szeretem ha egy pasin is van felesleg.
2018. jan. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!