Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg tetszik vagy ez valami vicc?
Friss kapcsolatban vagyok még az új barátnőmmel, igazából ő gyönyörű minden szinten, számomra abszolút ideál és nagyon szeretem, vagy fél évig ismerkedtünk mielőtt összejöttünk volna, szóval nagyon jó érzésem van vele kapcsolatban, szerintem tényleg összeillünk.
Viszont én nem vagyok ronda legalábbis nem tartom magam annak arcra, viszont... Régen sokat sportoltam de már évek óta nem, és a testem hát... Szóval nem a legideálisabb szobor szerű test meghíztam mondjuk így, de nem durván csak én sosem voltam ilyen, barátnőm meg nagyon sportos, vékony és sokat edz. Ennek ellenére azt állítja tökéletes a testem, szex közben is nagyon izgatja, fogdos meg taperolja, szerinte ez a legszexibb és jobb mint a kockahas.
Vajon tényleg így gondolja vagy csak szerelmes és azért? Mert akkor ha épp kockahasam lenne akkor az lenne az ideál. Jó hiszek neki csak furcsa, én ilyenről még nem hallottam, hogy valakinek ne az tetszen a legjobban.
#1 valaszolonak tökeletesen igaza van.
Ha viszont te nem erzed jol magad a börödben, akkor hajra, tudod, mi a dolgod. Tudod azt is, hogy nem fogsz egyik naprol a masikra kikockasodni es lesz ideje hozzaszokni.
Nem kell kockahas nekem. Nem izgat. A szerelmem izgat. Amíg nem egy hatalmas hájpacni, (10 kg felesleg az már gáz) addig totál lázba tud hozni kocka nélkül. Mert ő az, mert az ő hasa, és mert őt foghatnám és ölelhetném.
Nő vagyok
Szerelmes. Én is az vagyok a barátomba, aki kicsit ducibb, mackósabb alkat, de nála szexibbet az ég világon el nem tudnék képzelni.:D
Örülj neki;)
Nekem nem tetszik. En a kigyurt sovany izmos szobortestet szeretem.
Szerelmes es nem lat. Olyankor minden szepnek tunik. Javaslom,h addig dzepen gyurd ki magad.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!