Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyönyörű lány és egy ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyönyörű lány és egy ronda fószer? Mi a ***?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm 21 éves, gyönyörü, okos, mûvelt lány. Eddig két komolyan barátja volt, mindkettô helyes, normális srác. Aztán viszont felszedett egy harminc éves fószert, aki egy kész csôdtömeg. És értem én hogy nem a külsô a fontos na de álljunk már meg. A pasi lenne az utolsó akivel kimennék az utcára. Löytyedt, kapafogú, nagy, széles orral, ízlése nulla és se jogsija, se normális munkahelye, és nemrég költözött csak el az anyjáéktól. Azon kívül beszédhibás, diszlexiája meg valami szívbetegsége is van, és olyan csóró mint a föld. Oké, aranyos meg érdekes társaság, meg szemmel láthatóan imádja az uncsimat de basszus azért hogy néz már ki.

Fogalmam sincs az uncsim mit eszik rajta mikor millió, ezerszer jobb pasija lehetne. (Amikor megkérdeztem hogy most komolyan ki akar cseszni a leendö gyerekeivel azzal hogy megkockáztatja hogy erre a faszira hasonlítsanak, kijelentette hogy neki igenis tetszik a srác). Ez már túl megy az ízlésbeli különbségeken. De most komolyan ennyire vak vagy leszarja hogy hogy néz ki a fószer?

2018. jan. 23. 19:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Önismereti tanácsokra nincs szükségem de azért köszi :D magam szerencsére elég jól ismerem de ha egyszer az érdekel hogy hogy lehetséges ez a szitu akkor hogy tehetettem volna fel a kérdést anélkül hogy negatív jelzöt használok a faszira?
2018. jan. 23. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek (barát barátnő) szintén nagyon csúnya pasijai voltak, mostmár van egy jóképű barátja, de nem értettem, hogy akkor mi volt vele. Ha visszagondol rájuk fogja a fejét, hogy de nagy hülye volt.
2018. jan. 23. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked?
2018. jan. 23. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Troll kérdés első blikkre tényleg.
2018. jan. 24. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!