Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nekem ez nem megy?
Figyelt kérdés
A férfi azt mondta, nem akar kapcsolatot, legyünk barátok, de nekem ez nem megy. Minden nap látom a munkahelyen, legszívesebben munkahelyet váltanék, de nem lehet, itt jól keresek, a munkatársak is jók hozzám, és szállás is van, olcsón. Azt hiszi, minden rendben van, el van intézve az egész, de nagyon nincs. Én már teljesen kivagyok... Azt hittem, barátsággal megmutathatom, hogy bennem bízhat, mert sokat csalódott, és azért is fél egy kapcsolattól, de nem bírom tovább ezt a színjátékot... Én őt akartam, nem akarok a "haverja" lenni... Nagyon szeretem sajnos... Nem tudom mit csináljak... : (2018. jan. 13. 19:41
1/6 A kérdező kommentje:
Mindig keres meg találkozni akar, de én nem tudom ezt így tovább csinálni :(
2018. jan. 13. 19:41
3/6 A kérdező kommentje:
De ha elmondom neki, mit érek el vele? Én nem hagyhatom itt a munkám, és mindig találkozni fogunk, kikerülni sem tudom... Még azt sem mondhatom, hogy soha többet ne lássuk egymást, mert lehetetlen... Nagyon szeretem és nagyon hiányozna, de más megoldás nem lenne... Ő kezdte ezt az egészet, én meg belementem, bárcsak ne mentem volna bele... :( Annyira rossz ez az egész
2018. jan. 13. 20:02
4/6 A kérdező kommentje:
Ne értsenek félre a férfiak, de olyat hallottam már, hogy egy nő barátzónába tesz egy férfit, na de fordítva?! Ennyire nem lennék eléggé kívánatos meg nőies, vagy ronda lennék? :( Elvette ez az egész a maradék önbizalmam is... Egy rakás semminek érzem magam... Annyira megalázó...... Ő azt hiszi, minden rendben, mert mindig egy csomót beszélünk, meg mosolygunk egymásra, de én ezt nem bírom... Utálom, hogy az orrom előtt viccelődik más nő munkatársakkal, féltékeny vagyok... Hogy közben én mennyire kívánom, és kivagyok teljesen... Aéig bírom tűrtőztetni magam, mikor találkozunk.... Szenvedek, mint egy kutya
2018. jan. 13. 20:05
5/6 anonim 

válasza:

Márpedig mást nem tehetsz, mint hogy megmondod neki, hogy neked ez így nem jó, és hogy minimálisra redukálod az együtt töltött idő mennyiségét. Meg kell, hogy értse.
6/6 anonim 

válasza:

Szia!
Ismerős számomra ez a sztory.Igazából ezt nem lehet jól kezelni,csak ha befejezitek ezt a haverkodós témát.Megmondod neki,hogy nem tudsz csak a barátja lenni.Aztán meg annyit beszéltek,amennyit muszáj.Nyilván neki a könnyebb,te húztad a rövidebbet,de ezt meg kell emésztened.Ezek mind leckék,nem ő való hozzád.Uralkodnod kell az érzéseiden.Sajnos nekem annó nem ment,mindig én jöttem ki belőle rosszul.Szóval próbáld visszafogni magad,ismerkedj,felejtsd el őt!Nem éri meg ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!