Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kreatív sajátkezűleg készített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív sajátkezűleg készített ajándék férfiaknak?

Figyelt kérdés

szeretnék valami olyan ajándékot is adni a páromnak, amelyet én készítettem. milyen ötleteitek vannak, mi az, ami bevált, mi az, amit mindenképpen hanyagoljak?

(nem ételre gondolok vagy masszázsra vagy forró fürdőre, gyertyákra, magamra, hanem valami kézzel foghatóra, amit magam csinálok)

van már néhány ötletem, de még egyik sem AZ IGAZI.

2018. jan. 11. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki! :)

Bárminek amit szívből kapok tőled..

F30

2018. jan. 11. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Tuti meg fogod találni az igazi ötletet.

A pasi pedig puding lesz tőle.

Nézegess a neten DIY videókat, nekem pl az adott ötletet (plüssnyuszit csináltam, mivel nyuszinak hívjuk egymást). Odavolt, hogy mennyire édes nyuszit kapott tőlem.

Szerintem BÁRMINEK örül, ha te készíted neki.

2018. jan. 11. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Én eddig amiket csináltam saját kezűleg a páromnak: csillagromboló, wankel rotor óra, makett autó, plüss főnix, claptrap (borderlands játékból).

De neked kellene tudnod, hogy a te párod miket szeret...

2018. jan. 11. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Sál, sapka, mellény horgolása.
2018. jan. 12. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!