Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelmes lenni?
Én sem tudok az lenni.
Én azt gondolom, hogy azért nem tudok szerelmes lenni, mert nagyon-nagyon kevés ember van, akit csodálni tudnék/ aki iránt rjaongani tudnék..
De ez a rózsaszínködös állapot amúgy is elmúlik.
A kettőnk helyzete annyiban más, hogy nekem csak pláóit módon volt emg ez a rajongás/rózsaszín köd/szerelem érzés. Szóval nekem be sem teljesedtt. Így nem tudom azt sem, hogy képes lennék-e rá, vagy nálam pl csak plátóiként működik. (Mert szerelmet csak így éreztem)
Ez a plátóit most érzem másodszor életemben.
1 éve nem tudom legyűrni, holott ritkán találkozunk és nincs mély kapocs köztünk, de egyszerűen nagyon megkedveltem a személyiségét. Nem tudom, hogy elmúlna-e, úgy érzem ez max csak csillapodna, ha együtt lennénk, mert elemeiben hatott rám már a legelejétől, zsiger szinten.
Hosszú kapcsolatban vagyok egyébként, szerelmet nem éreztem kb soha, de szeretem kötődöm és tisztelem, becsülöm a párom.
Jelenleg röviden én annyit tudok biztosan, hogy amíg megvan a vonzalom is a párod iránt, egy kis szenvedéyl van a dologban, addig nincs baj. Az igazi gond ott van/lesz, ha ugyanezt érzed, hogy - egyszerűen fogalmazva- barátként szereted-, ÉS emellé a szex/vonzalom sem működik úgy, ahogy kéne. Ott már lehet, hogy hiányt hagy benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!