Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, furcsállanátok az ilyen viselkedést?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy lányt, akibe fokozatosan beleszerettem, aztán elmondtam neki, hogy szeretném, ha a viszonyunk komolyabbá válna. Visszautasított, hogy nem akar most kapcsolatot. (tudom ez valójában mit jelent)
Viszont elég gyakran találkozunk, amikor úgy beszélgetünk, mintha mi sem történt volna. Én azóta sem hoztam szóba ezt a témát, tiszteletben tartom a döntését.
A közelében próbálom nem mutatni, hogy belül nagyon megviselt a dolog és eléggé össze vagyok törve. A kérdésem az lenne, hogy abból, hogyha nem látja rajtam a depit, akkor nem fog-e arra gondolni, hogy igazából nem is érdekelt ő engem komolyan? Mondjuk, hogy csak megdönteni akartam és könnyedén átléptem a történteken?
2018. jan. 10. 09:44
1/1 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem igazán érdekli, hogy hogyan léptél túl rajta. Ő ugyanúgy akarja tartani veled a kapcsolatot, barátként, és te ebben partner vagy, hiszen a leírás alapján ugyanúgy találkoztok, beszélgettek, nem hozzátok fel a visszautasítás témát. Ő semmilyen téren nem sérült, szóval nem hiszem, hogy ezen filózna, hogy vajon mi volt a szándékod - komoly kapcsolat vagy egyéjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!