Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni hogy még érdekelsz valakit?

Figyelt kérdés
Van valaki aki úgy érzem hogy titkolja az érzéseit múltkor el mentem egy buliba ki raktam egy képet és rá 20 percre a lány ugyan ott volt mint én és le tagadta hogy ő még soha nem járt ott hol ott tudom hogy járt már aztán össze veszett velem mert hogy én kis kurv +teszem magam meg hogy én csak le akarom őket itatni meg ezek aztán mondtam neki hogy találkozzunk ő meg hogy nem aztán direct el küldte a képet hol van hogy menjek oda aztán először be adta hogy nem akar velem találkozni meg ilyenek meg hogy ha megyek vigyem a kis ku+ magammal most szerintetek ? valamiért akkor még is csak zavarja .
2018. jan. 8. 19:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg hogy ő most direkt oda fog járni ahova én is járok . .
2018. jan. 8. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek szerintem fuss neki mėgegyszer...
2018. jan. 8. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak a címet értettem, a többit nem. Vmi bulin találkoztatok, vagyis ő ment utánad, mert észre vette a face-eden, hogy ott vagy és random megjelent, hogy ő éppen csak úgy odacsöppent? Eddig értettem, ha egyáltalán jól értettem.
2018. jan. 8. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok nem itt van!
2018. jan. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!