Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem beleszerettem egy nárcisztikus férfibe, mit tegyek? Ti adnátok esélyt neki a helyemben?

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 00:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-asnak adok igazat, ma már mindenkire rámondják, és nekem kicsit gyanús,hogy ennyire biztos vagy benne! de ha tényleg így van, akkor ezt ő biztosan nem tudja magáról, csak Te állítod-->ekkor valid a nárcizmus fogalma
2018. jan. 7. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz csicska lenni akkor igen.
2018. jan. 10. 06:14
 13/14 anonim ***** válasza:

"s nekem kicsit gyanús,hogy ennyire biztos vagy benne! de ha tényleg így van, akkor ezt ő biztosan nem tudja magáról, csak Te állítod-->ekkor valid a nárcizmus fogalma"

lol

1. akár már egy találkozásból meg tudom mondani, ha valaki az, volt már ilyen. Néhány esetben ezt letagadni sem lehet.

2. "tényleg így van, akkor ezt ő biztosan nem tudja magáról"

Igen? Érdekes, én ilyet még egy szakcikkben sem olvastam. Sőt! Nem tudom, ez neked honnan jött, de nyugodtan kérdezz meg egy nárcisztikust, hogy ő annak gondolja-e magát? Meg fogsz lepődni! ;)

Nem fog zavartan hebegni-habogni, vagy magyarázkodni. Egy nárcisztikus büszke arra, hogy olyan, amilyen. Ahogy arra is az, ha tud manipulálni valakit, vagy egoistának és önzőnek mondják.

Egyébként elég egyértelmű és szembetűnő jelei vannak annak, ha valaki nárcisztikus, (már ha tényleg az).

Már az első találkozáskor való túl szenvedélyes és közvetlen, túlzó megnyilvánulások is az első jelei pl.

2018. jan. 10. 08:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Te már adtál neki esélyt ott bent, úgyis is ossze jossz vele....A nárcisztikus általában karizmatikus, sármos, szeret kontrollálni, középpontban lenni, élvezi és nagyon igényli a figyelmet, szinte kényszeresen hazudozik, rendkívül irigy, nagyon könnyen megsértődik, hihetetlenül rosszul bírja a kritikát. A legfontosabb jegy az, hogy mindig erősnek tűnik a felszínen, később látni fogjuk, hogy a háttérben mégis miért nagyon gyenge és végtelenül törékeny.

Saját tetteinek mindig óriási jelentőséget tulajdonít, másokat mélyen lenéz, megvet, a legkisebb sérelem hatására is könnyen robban, gyakran sajnáltatja magát, közel áll hozzá az áldozat szerep, saját hibái nem léteznek, mindig, minden helyzetben valaki vagy valami más a hibás.

Te tudod?

2018. jan. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!