Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy férfi, de neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy férfi, de neten nem működik a kommunikáció, személyesen pedig nagyon ritkán találkozunk. Ezek alapján érdemes még bármiben is reménykednem?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. jan. 6. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Na állj!

Azért állítod, hogy nem működik a kommunikáció, mert online nem elég aktív?

Hány évesek vagytok ti?

Magamból kiindulva:

Utálok telefonon pötyögni, bár mostanra már egészen belejöttem, de még így is előfordul, hogy napokkal később válaszolok az üzenetekre.

Elolvasom, azt gondolván, hogy jó majd válaszolok ha lesz időm. Hiszen mondjuk dolgozom nem érek rá.. Aztán egyik feladat jön a másik után, és mire észbekapok eltelt 3 nap.

Személyesen meg néha inkább le kéne lőni, annyit csacsogok.

Nem az erőssége az online kommunikáció, akkor még mindig ott a telefon, vagy a személyes találkozókat kell sűríteni.

29N

2018. jan. 7. 09:02
 13/16 A kérdező kommentje:
12-es, hol állítok én ilyet? Leírtam, hogy lehet, hogy nem is akar tőlem semmit, ez is benne van a pakliban. Nem jelentettem ki, hogy az a kizárólagos gond, hogy nem aktív.
2018. jan. 7. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha ő nem kezdeményezi még azt sem, hogy találkozzatok többet személyesen, akkor annyira komolyan nem érdekled.
2018. jan. 7. 10:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szoktunk találkozni, rövid ideje ismerjük egymást. Randiról vagy hasonlóról eddig szó sem volt, munkán kívül nem találkoztunk.
2018. jan. 7. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, mégis tetszik neked, és valamennyire kommunikáltok egymással, hívd el valahova. Ha nem veszi a lapot, hagyd.
2018. jan. 7. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!